Update: Thermen Berendonck is geopend!

Ilona Rave 19 Oktober 2020

Na het fijne nieuws dat sauna en wellnessbedrijven gewoon open mogen blijven, zijn wij blij om te vertellen dat je gewoon heerlijk bij ons kunt komen ontspannen! Ondanks de aangescherpte maatregelen, kun je bij ons genieten van al onze saunafaciliteiten, onze baden én het beautycentrum – zoals je dat altijd van ons gewend bent. Ons restaurant blijft helaas gesloten voor onze saunagasten, wél bieden we een vitaliteitspakketje aan zodat jij tijdens jouw bezoek kunt blijven hydrateren en je bloedsuikerspiegel op peil houdt.

Veilig naar de sauna, dat doen we samen

Zorgeloos genieten, wie wil dat nu niet? Er even tussenuit is wat we in deze periode allemaal fijn vinden. Een periode waarin we goed op onze gezondheid moeten letten, maar er ook ruimte moet zijn voor ontspanning. Wij gunnen jou een heerlijk én bovenal veilig en zorgeloos dagje ontspanning.

Onze maatregelen
In ons resort gelden onverminderd de regels die al sinds maart van kracht zijn voor jouw veiligheid, die van andere gasten en die van onze medewerkers. 1,5 meter afstand met daarbij zittend plaatsnemen in onze sauna’s, vooraf reserveren en onze hygiëneregels blijven van groot belang. Toch vraagt de nieuwe situatie -naar aanleiding van de persconferentie van 13 oktober jl. - óók om (extra) aangepaste maatregelen. Zo vragen wij onze gasten dringend om een mondkapje te dragen bij verplaatsing in onze binnenruimtes zoals onze receptiehal, ons saunaplein en onze kleedruimtes. In onze sauna’s, baden en bij zitten, zwemmen en douchen hoef je geen mondkapje te dragen.

Op onze speciale maatregelen pagina vind je alle maatregelen op een rij, in een handig overzicht. Ben je nu al benieuwd wat de extra maatregelen betekenen voor jouw bezoek? Bekijk dan onze onderstaande video.

 

Goed voor je gezondheid

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken. Je lichaam en geest zijn je dankbaar na een dagje ontspanning en genieten bij Thermen Berendonck. Onze sauna’s en baden zijn naast heerlijk ontspannend namelijk ook nog eens zuiverend en helend. Terwijl je geest even pauze neemt, is je lichaam op de achtergrond hard aan het werk; je hartslag gaat omhoog, de bloedvaten verwijden zich en je begint te zweten. Zodra ja lichaamstemperatuur stijgt naar 39 graden, worden er allerlei processen in gang gezet. Uit onderzoek blijkt dan ook dat mensen die regelmatig een sauna bezoeken, ook minder vaak en minder zwaar geïnfecteerd raken door een verkoudheid, griepje of virus. En dat kunnen we juist nú allemaal wel goed gebruiken, toch?

Blijf gezond én positief 

Uiteraard staan onze medewerkers klaar om er voor jou – ondanks alle maatregelen- een ontspannen dag van te maken. Zéker in deze hectische en soms wat onzekere tijd, is onze wil om positieve energie door te geven en de wereld een beetje mooier te maken, sterk aanwezig. Daarom focussen we liever niet op wat niet mag of kan, maar juist op wat wél kan. Ben jij op zoek naar rust, positieve energie en wil je goed voor jezelf blijven zorgen? Kom dan heerlijk genieten en opladen tijdens jouw dagje ontspanning. Het zal je goed doen, dat beloven we je!

Bekijk onze maatregelen.

Boek direct jouw dagje ontspanning.


 

Maak een keuze.