Droom weg bij duizend-en- een-nacht…

Wees lief voor je lichaam en goed voor je geest. We kregen ‘t ingefluisterd tijdens een wondermooie reis door Azië. Die wijsheid namen we mee naar Berendonck. Samen met sprookjesachtige verhalen en betoverende wellness.

Sprookjesachtig India

De betovering van India, je voelt het overal in Thermen Berendonck. En dat is niet vreemd, want alles wat je ziet, beleeft en ervaart is geïnspireerd op de bijzondere Indiase cultuur, haar unieke leefwijze én haar pure ambacht. Wij ontdekten het de afgelopen jaren tijdens de mooiste rondreizen door India, en we werden verliefd. Die liefde zie én voel je terug in al onze faciliteiten.

Stap in de authentieke Chaay Ghar sauna, geïnspireerd op de theehuizen in de corridor van de Taj Mahal. Dompel jezelf onder in ons zoutwaterbad, die we bouwden zoals de eeuwenoude Adalaj Stepwell. Ga mee op smaakontdekking in onze restaurants waar je geniet van de echte Indiase keuken. En ervaar unieke oosterse wellness rituelen. Alles van onze reizen namen we mee, voor dat échte Indiase gevoel. Van ons, voor jou!

De magie van Marrakech

De magische kleuren, geuren en klanken van Marrakech. Overal is iets te zien, te proeven of te beleven; een bijzondere prikkeling voor je zintuigen. Precies dát gevoel gunnen we jou. Hier bij ons.

De schoonheid van Marrakech zie je terug in ons resort. De prachtige pilaren op ons saunaplein bijvoorbeeld. Unieke eyecatchers en door de kleurrijke mozaïek waan je je voor een moment echt even in het wonderschone Marrakech.

Kom jij het zelf ervaren?

Wist je dat...

  • 90% van alle decoratie in ons resort afkomstig is uit India óf Marrakech? 
  • Er meer dan 150 handgemaakte Indiase ‘Jali’s’ in het resort te vinden zijn? Dit zijn de sfeervolle en karakteristieke zandstenen frames die o.a. boven het zwembad te zien zijn. 
  • De ingang naar de thermen vanaf onze receptie een hele oude Indiase stadspoort is van de stad Jaipur? 
  • We 26 zeecontainers hebben laten overschepen vanuit India? Alles voor die échte oosterse sfeer. 
  • Onze corridor identiek is aan de corridor van de Taj Mahal? Elk detail is hetzelfde, van de pilaren tot aan de hoofdentree. 
  • Alle pilaren en togen op het saunaplein en zwembadplein van echt zandsteen zijn én handgemaakt uit India komen?
  • Wij het meest duurzame en innovatie wellnessresort van Europa zijn? Zo liggen er bijvoorbeeld ruim 600 zonnepanelen op ons dak, hergebruiken we de warmte van ons afvalwater, hebben we een eigen waterbron én maken we geen gebruik van gas. En dat is uniek in de saunawereld! (Lees er hier meer over)

Familiebedrijf

Wist je dat Thermen Berendonck onderdeel is van een hartverwarmende wellnessfamilie? Thermen Resorts, het beste en fijnste voor jou...

Thermen Resorts
Familie Dolman

Quotes

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau!

Ontdek meer

100% duurzaam!

Thermen Berendonck is het meest duurzame en innovatieve wellnessresort van Europa.

lees verder

Maak een keuze.