Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Wellnesscadeau

Leuk om te geven, heerlijk om te ontvangen ♥

Tijd om liefde te verspreiden! Want liefde én warmte in het vooruitzicht, dat is alles wat je nodig hebt op Valentijnsdag. Verras daarom jouw valentijn (óf jezelf) met een hartverwarmend Wellnesscadeau; een cadeaubon voor een heerlijk wellnessmoment in ons resort. Dát is nog eens pure verwennerij. En echte liefde!

Kies een cadeaubon met waarde naar keuze
Kies voor een luxe box inclusief fijne extra's
Online cadeaubon, direct in je mailbox
óf met track & trace op je deurmat
Liefdevol verpakt. Van ons, voor jou!

Een cadeau om van te houden...

Een Wellnesscadeau is een geschenk recht uit je hart: weldadige warmte. Verras diegene die jij liefhebt met een heerlijke dag ontspanning in onze heerlijke sauna’s en baden. Of met een welverdiende massage die hen laat wegdromen. Dat valt zeker in de smaak! Gewoon zomaar, om hem of haar te bedanken óf om een hart onder de riem te steken.

Met een hartverwarmend Wellnesscadeau maak je iedereen blij én ontspannen. Ook fijn; de bon is maar liefst 2 jaar geldig en ook te verzilveren bij onze zusjes Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg en Thermen Bad Nieuweschans. Tijd genoeg om een saunabezoekje te plannen dus!

geef een dagje ontspanning

♥ Verpak het met liefde

Ja, jouw Wellnesscadeau kan nóg mooier, nóg liefdevoller. Koop nu jouw cadeaubon voor je geliefde, mama of lieve vriendin en vertel met een persoonlijke boodschap hoeveel je van diegene houdt. En wil je het extra speciaal maken? Wij verpakken het in een luxe cadeaubox inclusief BABOR gezichtsverzorging én persoonlijke edelsteen. En we verzenden het voor je. Mét liefde natuurlijk!

Weet je waarom een Wellnesscadeau nog meer zo’n goed idee is?

  • Bepaal zelf jouw cadeaubonwaarde, al vanaf €10,-
  • Schenk jouw Wellnesscadeau in een luxe box met fijne extra’s
  • of bestel snel en eenvoudig per mail als PDF, gratis en direct in je mailbox! Ideaal voor de late beslisser.
  • Maak het extra persoonlijk met een boodschap.
  • Bestel jouw Wellnesscadeau naar keuze voor thuis of laat het direct bezorgen bij de ontvanger, je volgt je bestelling met track & trace.

Kies jouw bedrag en verzendmethode

Uitpakken én stralen...

Kom je regelmatig bij ons ontspannen? Dan zijn de prachtige kristallen in ons resort je vast niet onbekend. Welke het zijn? De Rozenkwarts, Bergkristal én Amethist, ook wel de Gouden Driehoek genoemd. Deze edelstenen spelen een belangrijke rol om de energie van onze thermen in balans te brengen én houden.

En precies díe positieve energie geven we graag aan jou door. Met ons hartverwarmende Wellnesscadeau. Daarom kies je tijdens het bestellen van jouw luxe box een persoonlijke edelsteen met haar eigen unieke werking. Die precies past bij wat jijzelf óf de ontvanger op dat moment nodig heeft. Is het meer balans? Meer energie? Of juist rust? Jij kiest, wij verpakken en verzenden met zorg en liefde.

Onze voorwaarden

Goed om te weten: jouw Wellnesscadeau heeft enkele voorwaarden ..

Bekijk

Sauna is gezond

Een saunabezoek is een ware boost voor je immuunsysteem. En dat komt zeker in deze tijden van pas. Lees meer over de gezondheidsvoordelen van een saunabezoek.

Bekijk

Maak een keuze.