Reserveer direct
Sauna entree Arrangementen
DE NL

Onze baden

Puur, zuiver en verrassend

Water en wellness horen bij elkaar. De pure, verkwikkende en zuiverende kracht van water maakt je blij en gezond. En bovendien maakt water jouw sauna-ervaring helemaal compleet. Ontdek alle onze baden, pools en bronnen. Je vindt bij ons zelfs een authentieke Indiase stepwell. Laat je verwarmen of juist verkoelen, geniet van luxe bubbels en pure baden. Drijf en droom weg. Het mag tijdens jouw wellnessdag!

Onze baden: puur, zuiver en verrassend

Welke sauna baden zijn er?

Ruime binnen- en buitenbaden. Een bijzonder, door groen omringd natuurlijk voetenbad met verwarmde banken. Whirlpoolbaden waarin het warme water je hele lichaam masseert. Cool-off gelegenheden om bij te komen van de tintelende warmte van de sauna. Je kunt het allemaal ervaren bij Thermen Berendonck.

Warm of koud?

Er zijn zowel warme als koude sauna baden. De warme baden stimuleren de bloedsomloop, ontspannen de spieren en openen de poriën. De ideale manier om je lichaam voor te bereiden op de sauna. Maar de warme baden zijn ook heerlijk om tussendoor even bij te komen van de saunarondes. Laat de stress van het dagelijkse leven van je afglijden en droom heerlijk weg.  

De koude baden zijn van essentieel belang voor de saunaronde. Na het verlaten van een sauna koel je je lichaam af in een van de cool-off gelegenheden, zoals het koude dompelbad. Je poriën en haarvaten sluiten zich weer. De afwisseling tussen warmte en kou versterkt de positieve werking van de sauna op je lichaam en geest. Daarbij zorgt de verkoeling voor een verkwikkend effect en nieuwe energie.

Maak je dag compleet

Boek een fijne massage

Naar onze behandelingen

Eet je met ons mee?

Boek een heerlijke lunch of diner

Onze restaurants

Maak een keuze.