Webshop
floaten genieten

Koop jouw badenkaart extra voordelig tijdens de badenkaartweken!

Met onze badenkaart profiteer je wel heel voordelig van 10, 20 of zelfs 50 momenten van ontspanning in ons resort. Wees er snel bij, want t/m 31 oktober 2022 profiteer je van korting tot wel 59%.

ontdek voordeel
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Badenkaart voordeelweken

Profiteer tijdelijk van korting tot wel 59%

Omringd door de weldadige warmte van onze betoverende sauna’s, ondergedompeld in oosterse sferen én met oprechte aandacht voor jezelf. Dat ontspannen gevoel na een heerlijk dagje sauna gunnen wij jou iedere dag.

Met onze badenkaart profiteer je wel heel voordelig van 10, 20 of zelfs 50 momenten van ontspanning in ons resort.Wees er snel bij, want deze actie is slechts geldig t/m 31 oktober 2022.

Koop jouw badenkaart met korting

Met een badenkaart kun je het hele jaar door blijven genieten van Thermen Berendonck. En het allerleukste: dat kan nu extra voordelig. 

Dag badenkaart   van voor
10 badenkaart € 450,- € 295,-
20 badenkaart € 900,- € 495,-
50 badenkaart  € 2250,-  € 995,-

 

Avond badenkaart   van voor
10 badenkaart     € 350,- € 225,-
20 badenkaart  € 700,- € 395,-
50 badenkaart  € 1750,-  € 795,-

bestel nu

Waarom een badenkaart?

  • Met een badenkaart kun je het hele jaar door voor een vaste prijs genieten van al onze saunafaciliteiten, heerlijke baden, whirlpools én ons uitgebreide belevenisprogramma.
  • De badenkaart is niet persoonsgebonden. Zin in een dagje uit met een vriend(in) of familielid? Dan kan je het aantal baden op je badenkaart gemakkelijk delen.
  • De badenkaart is iedere dag van de week te gebruiken, dus ook in het weekend. Het allermooiste? Voor een badenkaartentree geldt geen weekendtoeslag.
  • Wist je dat een bezoek aan de sauna super gezond is? Een regelmatig saunabezoek versterkt het immuunsysteem. Zo blijf je fitter en ben je minder vatbaar voor ziektes en virussen.

bestel nu

De voorwaarden op een rijtje

  • De nieuwe badentegoeden zijn geldig tot één jaar na datum van aankoop.
  • Reserveren is verplicht en is op basis van beschikbaarheid.
  • Interesse in een avond badenkaart? Met een avondentree kun je al vanaf 16.00 uur ontspannen in ons resort.
  • Bij aankoop van een badenkaart wordt je automatisch aangemeld voor het Thermenfans programma. Een programma vol met voordelen: zoals extra aanbiedingen, gepersonaliseerde kortingsvouchers, leuke cadeaus en exclusieve toegang tot evenementen. Geen interesse? Dan meld je, je gemakkelijk af via de mail.

bekijk de veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag rondom de badenkaartactie?

bekijk veelgestelde vragen

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees verder

Maak een keuze.