Reserveren
DE EN NL

Onze restaurants

Wellnessfood en momenten om van te genieten

Wellness voor je smaakpapillen. Onze restaurants maken jouw dag in Thermen Berendonck compleet. Of je nou kiest voor de gezellige Lounge of het hartverwarmende buffetrestaurant, je wordt er blij van. Want dat is wat wellnessfood met je doet.

Lounge

In ons lounge restaurant, kun je heerlijk borrelen bij de haard.

Geniet van een heerlijk Live Cooking buffet

Wellnessfood met liefde

Eerlijk, puur en lokaal staan bovenaan de boodschappenlijstjes van onze chefs. En goede smaak, dat spreekt voor zich. Alle producten en ingrediënten worden met liefde en aandacht uitgekozen. Het is pas goed genoeg voor jou wanneer het voor ons goed voelt.

We kiezen bewust en verantwoord. En we selecteren met oog voor wat goed is voor de wereld én voor jou: biologisch en vrij van kunstmatige en chemische middelen waar het kan. Een fijn idee, toch?

Ook bij de bereiding van jouw gerecht of snack kiezen we voor lekker puur. Minder zoet en minder vet waar het kan. En geen onnatuurlijke toevoegingen als het niet nodig is. Bij ons eet je met smaak én met een goed gevoel. Dubbel zo lekker!

Betoverende luxe en de warme sfeer

Live cooking, verser dan vers

Betoverende luxe en de warme sfeer van een oosters paleis. In ons Buffetrestaurant voel je je helemaal thuis, dat weten we zeker. Vanwege de sfeer én vanwege al het goede, gezonde en lekkere wellnessfood dat je hier kunt kiezen.

Onze uitgebreide lunch- en dinerbuffetten zijn een wellnessmoment op zich. Warme en koude gerechten, verrassende soepen, vers fruit, zuivere zuivel, ambachtelijke broden en frisse salades die je zelf samenstelt. Jouw bord, jouw genietmoment!

Al eens genoten van Live cooking? Ervaar het hier! Onze chefs bereiden het gerecht van jouw keuze waar je bijstaat. Supervers dus. En helemaal naar jouw smaak. Het is immers jóuw verwendag bij ons in Thermen Berendonck.

Maak je dag compleet

Boek een fijne massage

Naar onze behandelingen

Betoverende arrangementen

Laat je lekker in de watten leggen

Kies, boek en geniet

Maak een keuze.