DE NL

Restaurant Tri Dosha

De geuren, kleuren en smaken van India

De magie van Azië, de betovering van India. Je voelt het overal in Thermen Berendonck, misschien nog wel het meest in ons heerlijke restaurant Tri Dosha. De geuren, kleuren en smaken van India, hier wachten ze op je. Om je te verwennen en te verrassen.

Ga mee op een intense smaakontdekking!

Live cooking buffet

Wellnessfood met liefde

Eerlijk, puur en lokaal staan bovenaan de boodschappenlijstjes van onze chefs. En goede smaak, dat spreekt voor zich. Alle producten en ingrediënten worden met liefde en aandacht uitgekozen. Het is pas goed genoeg voor jou wanneer het voor ons goed voelt.

We kiezen bewust en verantwoord. En we selecteren met oog voor wat goed is voor de wereld én voor jou: biologisch en vrij van kunstmatige en chemische middelen waar het kan. Een fijn idee, toch?

Ook bij de bereiding van jouw gerecht of snack kiezen we voor lekker puur. Minder zoet en minder vet waar het kan. En geen onnatuurlijke toevoegingen als het niet nodig is. Bij ons eet je met smaak én met een goed gevoel. Dubbel zo lekker!

 

De Indiase keuken

Je ontdekt en beleeft ‘m in Thermen Berendonck. Het beste, gezondste én lekkerste uit India vind je hier, in restaurant Tri Dosha.

Een kleine greep uit de grootse kaart…

Het liefst verrassen we jou terwijl je bij ons bent. Maar we begrijpen heel goed dat je nu al wilt voorproeven van al het moois en lekkers op onze Indiase kaart. Oké dan, een kleine greep uit het menu, speciaal voor jou…

Het grote genieten begint al wanneer we jou ontvangen in Tri Dosha. Onze chefs serveren het tali plateau: een schaal met Raita, chutney, sambal, kikkererwten en pittige kruiden. Heerlijk bij alle gerechten.

Ga je voor een van de warme gerechten zoals butter chicken, lam vindeloo en tika masala? Of ben je in de stemming voor een verse koude salade? Laat je verrassen door de bonensalade met ras el hanout of de chana chaat, een Indiase kikkererwtensalade.

Ook onze desserts zijn ware verwenners. Zoete baklava, mango lassie, chocoladetaart met gember of ijs van kardemom… Ja, dit is het goede leven. En het wacht op jou in restaurant Tri Dosha!

Puur & authentiek

De Indiase keuken, je ontdekt en beleeft ‘m in Thermen Berendonck. Pure smaken en authentieke gerechten, bereid zoals ze dat al honderden jaren doen in het land van de Maharadja’s. Het beste, gezondste én lekkerste uit India vind je hier, in restaurant Tri Dosha.

Een authentiek én uniek Indiaas restaurant, dat voel je zodra je binnenstapt. Authentiek vanwege de oorspronkelijke gerechten, pure ingrediënten en intense geuren. Uniek vanwege de sprookjesachtige sfeer én het verrassende Live Cooking Buffet.

Van traditionele kip tandoori tot tika masala, van kikkererwtensalade met aubergine bhaji tot Indiase dahl. Betoverende gerechten waar je blij en fit van wordt, wij noemen het wellnessfood. Goed, gezond en bereid met liefde. Uit de keuken en het warme hart van India.

Live Cooking

Live Cooking & de Indiase Tandoor

Onze chefs gaan je verrassen, dat is zeker. Want het Live Cooking Buffet is een ware Indiase belevenis. Het gerecht dat je kiest, wordt bereid waar je bijstaat. Alles is verser dan vers. Je ruikt de kruiden en specerijen, je voelt de warmte van de Tandoor oven.

Inderdaad, heel bijzonder, een authentieke Indiase Tandoor oven. In restaurant Tri Dosha bereiden de chefs jouw wellnessfood zoals het bedoeld is. De aardewerken oven met koperen beplating bakt naanbroden heerlijk bruin en smoort kip tandoori en groente paneer perfect gaar. Puur genieten!

Maak je dag compleet

Boek een fijne massage

Naar onze behandelingen

Betoverende arrangementen

Laat je lekker in de watten leggen

Kies, boek en geniet

Maak een keuze.