Webshop
Cadeaubox Samen Genieten Thermen Soesterberg

NIEUW: Samen Genieten Box!

Een prachtige cadeaubox, inclusief twee sauna-entreebonnen én Babor ampullensets, verpakt in een luxe cadeaubox voor slechts 59,-.

Lees meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Baden arrangement
Entree voucher?
Ik heb een voucher

Restaurant Tri Dosha

De geuren, kleuren en smaken van India

De magie van Azië, de betovering van India. Je voelt het overal in Thermen Berendonck, misschien nog wel het meest in ons heerlijke restaurant Tri Dosha. Ga mee op een intense smaakontdekking!

Genieten in Tri Dosha

Wellnessfood met liefde

Eerlijk, puur en lokaal staan bovenaan de boodschappenlijstjes van onze chefs. En goede smaak, dat spreekt voor zich. Alle producten en ingrediënten worden met liefde en aandacht uitgekozen. Het is pas goed genoeg voor jou wanneer het voor ons goed voelt.

We kiezen bewust en verantwoord. En we selecteren met oog voor wat goed is voor de wereld én voor jou: biologisch en vrij van kunstmatige en chemische middelen waar het kan. Een fijn idee, toch?

Ook bij de bereiding van jouw gerecht of snack kiezen we voor lekker puur. Minder zoet en minder vet waar het kan. En geen onnatuurlijke toevoegingen als het niet nodig is. Bij ons eet je met smaak én met een goed gevoel. Dubbel zo lekker!

 

Kleuren, geuren en smaken

Je ontdekt en beleeft 't in Thermen Berendonck. Het beste, gezondste én lekkerste uit India vind je hier, in restaurant Tri Dosha.

Samen Genieten

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Twee sauna entreebonnen voor slechts 59,-. Verpakt in een luxe cadeauverpakking.

Bekijk meer

Betoverende arrangementen

Laat je lekker in de watten leggen

Kies, boek en geniet

Maak een keuze.