Wat wil je reserveren?
Sauna entree luxe arrangementen
Entree voucher?
Ik heb een voucher
DE NL

Restaurant Tri Dosha

De geuren, kleuren en smaken van India

De magie van Azië, de betovering van India. Je voelt het overal in Thermen Berendonck, misschien nog wel het meest in ons heerlijke restaurant Tri Dosha. Ga mee op een intense smaakontdekking!

Genieten in Tri Dosha

Wellnessfood met liefde

Eerlijk, puur en lokaal staan bovenaan de boodschappenlijstjes van onze chefs. En goede smaak, dat spreekt voor zich. Alle producten en ingrediënten worden met liefde en aandacht uitgekozen. Het is pas goed genoeg voor jou wanneer het voor ons goed voelt.

We kiezen bewust en verantwoord. En we selecteren met oog voor wat goed is voor de wereld én voor jou: biologisch en vrij van kunstmatige en chemische middelen waar het kan. Een fijn idee, toch?

Ook bij de bereiding van jouw gerecht of snack kiezen we voor lekker puur. Minder zoet en minder vet waar het kan. En geen onnatuurlijke toevoegingen als het niet nodig is. Bij ons eet je met smaak én met een goed gevoel. Dubbel zo lekker!

 

Kleuren, geuren en smaken

Je ontdekt en beleeft 't in Thermen Berendonck. Het beste, gezondste én lekkerste uit India vind je hier, in restaurant Tri Dosha.

Een kleine greep uit de grootse kaart…

Het liefst verrassen we jou terwijl je bij ons bent. Maar we begrijpen heel goed dat je nu al wilt voorproeven van al het moois en lekkers op onze Indiase kaart. Oké dan, een kleine greep uit het menu, speciaal voor jou…

Het grote genieten begint al wanneer we jou ontvangen in Tri Dosha. Onze chefs serveren het tali plateau: een schaal met Raita, chutney, sambal, kikkererwten en pittige kruiden. Heerlijk bij alle gerechten.

Ga je voor een van de warme gerechten zoals butter chicken, lam vindeloo en tika masala? Of ben je in de stemming voor een verse koude salade? Laat je verrassen door de bonensalade met ras el hanout of de chana chaat, een Indiase kikkererwtensalade.

Ook onze desserts zijn ware verwenners. Zoete baklava, mango lassie, chocoladetaart met gember of ijs van kardemom… Ja, dit is het goede leven. En het wacht op jou in restaurant Tri Dosha!

Geef wellness cadeau!

Júist in na z'n bijzonder jaar, waarin je je vrienden en familie minder vaak hebt kunnen zien dan normaal.

ontdek

Betoverende arrangementen

Laat je lekker in de watten leggen

Kies, boek en geniet

Maak een keuze.