DUURZAAMHEID
TBE Bediening Juna 1 cropped v2

Ontdekken of het werken bij Thermen Berendonck wat voor jou is?

Beleef zelf hoe het is om bij Thermen Berendonck te werken én maak kennis met de leukste (werk)omgeving en misschien wel jouw toekomstige collega’s tijdens onze Experience Day op dinsdagavond 10 oktober.

MELD JE AAN
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Onze sauna's

Al onze sauna's zijn uniek

Weldadige belevenissen, betoverende verrassingen.

Laat je meenemen en verrassen door onze sauna's. Achter elke deur vind je een unieke beleving. In temperatuur, sfeer én in wat het doet voor jouw lichaam en geest. Ontdek nu al waar je straks van gaat genieten.

Ons unieke Sauna Theater!

Neem plaats in het Sauna Theater en geniet van verrassende opgietingen en hartverwarmende verhalen.

Ontdek ons Sauna-theater

Ontdek onze unieke sauna's met eigen thema's!

Laat je meenemen en verrassen in onze sauna's. Ruim 13 unieke sauna's met ieder haar eigen karakter, temperatuur sfeer én effect wat het voor jou lichaam en geest kan doen. Ga jij voor het fantastische uitzicht van de Panoramasauna? Of ontdek je de Chaay Ghar sauna tijdens een uniek Thee-ritueel? Kies jij voor de zuiverende zoutkristallen in het Saltarium of ga jij voor échte hitte in de Pitta sauna?  Welke sauna jij tijdens jouw dagje wellness ook kiest; het zijn allemaal weldadige belevenissen én betoverende verrassingen!

Ontdek ook onze andere faciliteiten

Thermen Berendonck heeft niet alleen maar sauna's. Pure wellness. Ontdek naast de sauna's ook de energie van onze baden en bronnen. Beleef onze rustruimtes, restaurants en tuinen. En wat dacht je van ons heerlijke Restaurant Tri Dosha

Ons unieke belevenisprogramma

Ons belevenisprogramma

Maak een keuze.