Onze rustruimten

Liggen, ontspannen en even wegdromen

Ga languit liggen op de heerlijke bedden en bewonder dit Duizend-en-een-nacht sprookje waar je in beland bent. Gouden lampen, rijke stoffen, beeldschone houtsnijwerken en de zachtste matrassen.

Het belang van balans

In je drukke leven is het soms heel lastig om even een momentje voor jezelf te vinden. Je bent de hele dag druk in de weer. En zelfs als je thuis bent kun je je rust niet pakken. Een beetje stress zo nu en dan is niet erg. Zolang je voldoende afwisseling hebt tussen stress- en rustmomenten, blijf je gezond en in balans. Wanneer de balans echter verstoord raakt, kan je immuunsysteem onvoldoende zijn werk doen. Daarom is het belangrijk dat je regelmatig pauze- en rustmomenten in je leven inlast. Tijdens rust geven we ook de geest de tijd om alle indrukken die het heeft gekregen te verwerken en een plaatsje te geven. Ook daarom is het regelmatig pakken van een korte break belangrijk.

Een momentje voor jezelf

Rust vind je niet alleen op vakantie. Het zijn de kleine momenten in het dagelijks leven die je helpen om jezelf weer op te laden. Nestel jezelf op de bank met een lekker kopje thee, zet het geluid van je telefoon uit en geniet van het moment. Of maak een boswandeling en laat je overspoelen door al het moois dat de natuur om je heen te bieden heeft. Ook in Thermen Berendonck is er volop gelegenheid om even een momentje voor jezelf te nemen. Onze rustruimten zijn hier namelijk speciaal voor ingericht. Loop gewoon eens naar binnen en laat jezelf wegzakken in onze comfortabele waterbedden.

Kijk en geniet...

Tot je ogen langzaam dichtvallen. Geef er maar aan toe, het mag hier. En het kan, want er is altijd een ligbed voor jou in een van de twee grootse en geborgen rustruimten. Wij noemen het wel eens de droom van Thermen Berendonck… Kom je snel wegdromen?

Rustruimte olifant

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau!

Ontdek meer

100% duurzaam!

Thermen Berendonck is het meest duurzame en innovatieve wellnessresort van Europa.

lees verder

Maak een keuze.