Reserveer direct
Sauna entree Arrangementen
DE NL

Algemene informatie

Wellness, zintuigen en natuur hebben alles met elkaar te maken. Samen staan ze voor intense ervaringen en voor belevingen in de zuiverste vorm. Wellness op z'n puurst. Je vindt het in Thermen Berendonck, waar we al jouw zintuigen raken én verrassen.

Adres

Thermen Berendonck
Oude Teersdijk 15
6603 KJ Wijchen 

 

Route

Telefoon

Voor jou zijn we elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 20.00 uur. In het weekend en op officiële feestdagen kun je ons bellen tussen 09.00 en 18.00 uur.

Ons telefoonnummer is: 024 792 00 92   

Vanuit Duitsland: +31 (0)24 792 00 92

E-mail

Heb jij suggesties, tips en/of opmerkingen voor ons? Deze kun je naar ons mailen via info@thermenberendonck.nl

Openingstijden

Zondag - donderdag 09.00 - 23.00 uur
Vrijdag en zaterdag 09.00 - 23.30 uur

 

Iedere woensdag is het badkledingdag.
Het dragen van badkleding is op die dagen verplicht, in alle faciliteiten. 
Let op: de volgende woensdagen zijn uitzonderingen en is het geen badkledingdag: 
woensdag 25 december 
woensdag 1 januari

Openingstijden tijdens de feestdagen.
24 december van 09.00 tot 23.00 uur
25 december - Eerste Kerstdag - van 09.00 tot 23.00 uur
26 december - Tweede Kerstdag - van 09.00 tot 23.00 uur
31 december - Oudejaarsdag - van 09.00 tot 20.00 uur
1 januari - Nieuwjaarsdag - van 10.00 tot 23.00 uur

Huisregels

Ontspannen en genieten, op je eigen manier. Je hebt er alle ruimte voor bij de Thermen. Die ruimte is er natuurlijk voor iedereen. En daarom zijn er een paar regels. Of zoals wij ze liever noemen: dingen om even bij stil te staan.

Eigen eten en drinken hoef je niet mee te brengen. Sterker nog, het is niet toegestaan. Laat je verrassen in onze restaurants. Veel leuker. En lekkerder. Durven we best te zeggen, want we weten wat onze chefs voor jou in petto hebben…

Fijn voor jezelf, fijn voor een ander: slippers aan je voeten. Op het saunaplein, in de douches en in de restaurants is het vanzelfsprekend. Of eigenlijk gewoon verplicht. Oh ja, slippers mogen niet mee de sauna’s in.

Je boek, flesje of bril altijd bij de hand? Gebruik gratis onze doorzichtige tasjes. Heel handig. En duurzaam, mits je het tasje weer inlevert wanneer je naar huis gaat natuurlijk. Zo zie je, we hebben oog voor jou én voor het milieu.
 
Elektronische apparatuur? Meenemen mag best, gebruiken niet. Ook het maken van beeldopnamen is not done. Maar ja, dat is eigenlijk logisch.  Toch even op je mobiele telefoon of horloge kijken? Dat mag (alleen) in de receptieruimte. Onze tip? Houd ze lekker thuis of in je kluis, je komt immers om de tijd en alledag even te vergeten…

Rust en stilte, de meeste gasten komen er speciaal voor naar de Thermen. In onze rustruimte, sauna’s en stoombaden is het zelfs verplicht. Rust als garantie, hoe fijn is dat!

Bij ons kom je genieten én zweten. Allebei heel gezond. Om de sauna’s gezond en fris te houden is het voor iedereen verplicht om op een grote droge handdoek plaats te nemen, inclusief je voeten.

Restaurants en (natte) handdoeken, best een gekke combinatie. Ga je een hapje eten, laat je handdoek dan even ergens achter. Restaurants en badjassen, dat vinden we wél een logische combinatie. Trek je badjas dus aan voordat je aanschuift.

Intiem gedrag is niet toegestaan. Daarover zijn we kort en duidelijk. Zie je iets gebeuren wat ongepast en ongewenst is? Aarzel niet, meldt het ons meteen. 

Bij de Thermen zorgen we goed voor iedereen. En we zijn oplettend. Maar wij kunnen niet alles zien en voorkomen. We zijn daarom niet verantwoordelijk voor letsel, verlies of diefstal. Gaat het eens mis? Dan staan we natuurlijk voor je klaar!

Waar de een van geniet, geniet de ander liever niet van mee, zoals roken. Maak daarom gebruik van de aangegeven rookzone op het terras. 

Soms geven onze medewerkers een aanwijzing of instructie. Dat doen ze dan met een reden. Volg deze op. Voor jouw en ieders veiligheid.

Genieten kent geen leeftijd. In ons wellnessresort wel: vanaf 12 jaar zijn kinderen welkom. Onder begeleiding van een volwassene, dat wel.

Badkledingdagen

Je goed voelen, daar gaat het om in onze sauna's. Voel je je nóg beter in badkleding? Kom dan naar onze badkledingdagen. Zo kun je écht ontspannen en genieten.

Elke woensdag draagt iedereen badkleding, op die dagen is dat verplicht, in alle faciliteiten. Voel je welkom én op je gemak tijdens de badkledingdagen. 
Let op:

woensdag 25 december 2019 is geen badkledingdag 
woensdag 1 januari 2020 is geen badkledingdag 

Tarieven

Entreeprijzen

Ga je voor een heerlijke ochtend of lange avond, of kom je een volle dag genieten? Je bent welkom wanneer je wilt. Je kunt kiezen uit drie entreevormen:

Ochtend entree

09.00 uur  tot 14.00 uur

 

Dag entree 

09.00 uur  tot 23.00 uur 

(vrijdag en zaterdag tot 23.30 uur)

Avond entree 

17.00 uur  tot 23.00 uur

(vrijdag en zaterdag tot 23.30 uur)

 

Aan de receptie gelden de volgende entreeprijzen

 

maandag t/m donderdag

vrijdag t/m zondag

Ochtend entree  

€21,50

€24,50

Dag entree 

€36,50

€39,50

Avond entree 

€24,50

€27,50

Acties en arrangementen

We gunnen jou veel verwen- en genietmomenten. Daarom hebben we vrijwel altijd de fijnste acties en arrangementen. Da’s extra genieten dus. Houd onze website in de gaten óf schrijf je in op de nieuwsbrief, dan ben je de eerste die onze acties en kortingen ontvangt!

Onze abonnementen: een Badenkaart of Wellnesscard

Staat groots en vaak genieten bovenaan jouw lijst? En bezoek je Thermen Berendonck meerdere keren per jaar, maand of zelfs week? Maak gebruik van onze voordelige abonnementen! Onze badenkaart of wellnesscard is vast iets voor jou!

De Badenkaart biedt je voordelige entreeprijzen én fijne extra’s voor een vast aantal saunabezoeken. Deze kaart is bovendien niet persoonsgebonden.

De Wellnesscard biedt je onbeperkt toegang tot de thermen op het dagdeel waarvoor je de kaart koopt. Deze kaart is wél persoonsgebonden. Speciaal voor jou dus.

Vakanties

Kom je genieten op een officiële feestdag of in een vakantie? Bekijk dan vooraf onze entreetarieven in de kalender. Er kan een toeslag gelden op deze dagen. Dit is zichtbaar in de kalender.

Heb je een voucher? Soms kun je deze niet gebruiken op feestdagen en in vakanties. Ook dit staat in de kalender.

Verhuur en Verkoop

Geen zin om je badjas en handdoeken mee te nemen van en naar huis? Tip: huur ze bij Thermen Berendonck! Bij onze handdoekenservice kun je ze bovendien een aantal keer per dag omwisselen. Zo geniet je de hele dag van droge, frisse handdoeken. Daar word je blij van!

Slippers vergeten? Geen probleem, die verkopen wij in diverse uitvoeringen en maten. Misschien zelfs in jouw favoriete kleur…

  • Handdoekenservice (huur) € 8,95
  • Badjas (huur) € 8,95
  • Badslippers (koop) € 8,95

Nóg een tip: met ons Saunapakket huur je een badjas, handdoeken en slippers voor .  € 20,95. Zo bespaar je 20%. De slippers koop je, dus die neem je mee naar huis.

Veelgestelde vragen

Vragen die ons vaak worden gesteld, de veelgestelde vragen of FAQ, hebben we voor je op een rijtje gezet.
Je vindt ze onder Veelgestelde vragen 

Badenkaarten

Vaker genieten van een dagje sauna? Kies dan voor onze badenkaart. Niet alleen ontvang je korting, je profiteert nu ook nog eens van vele extra voordelen!

Meer informatie

KVK en BTW nummer

We zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als
Thermen Berendonck B.V. KvK 60301929

Ons BTW-nummer is NL853849870B01 

Abonnementen

Met de Wellness Card van Thermen Berendonck sluit je als het ware een jaarabonnement af. Ontdek de voordelen van onze Wellness Card.

Meer informatie

Maak je dag compleet

Boek een fijne massage

Naar onze behandelingen

Eet je met ons mee?

Boek een heerlijke lunch of diner

Onze restaurants

Maak een keuze.