Reserveer direct
Baden entree
Heb je een voucher?
Voucher inwisselen
DE NL

Algemene informatie

Tarieven

Entree tijden
We hanteren een verplichte aankomst- en vertrektijd (met een maximale bezoektijd van 6 uur), zodat wij onze gastenaantallen kunnen reguleren en de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers kunnen waarborgen. Wij vragen je dan ook ons resort te verlaten op de vertrektijd die je bij jouw reservering aangeeft. Let op: als je later vertrekt dan de opgegeven vertrektijd zijn wij genoodzaakt nogmaals een baden entree á € 27,50 in rekening te brengen.

Onze baden
Onze sauna's moeten helaas nog even gesloten blijven t/m 31 augustus 2020. Onze baden zijn vanaf 1 juni, in gepaste vorm én met de nodige maatregelen en veiligheids- en  hygiënevoorschriften, weer geopend.

Entreeprijs baden
Maandag t/m donderdag € 27,50
Vrijdag t/m zondag           € 30,50

Reguliere entree prijs inclusief sauna
Maandag t/m donderdag € 37,50
Vrijdag t/m zondag           € 40,50

Acties en arrangementen
We gunnen jou veel verwen- en genietmomenten. Daarom hebben we vrijwel altijd de fijnste acties en arrangementen. Da’s extra genieten dus. Houd onze website in de gaten óf schrijf je in op de nieuwsbrief, dan ben je de eerste die onze acties en kortingen ontvangt!

Vakanties
Kom je genieten op een officiële feestdag of in een vakantie? Bekijk dan vooraf onze entreetarieven in de kalender. Er kan een toeslag gelden op deze dagen. Dit is zichtbaar in de kalender.

Heb je een voucher? Soms kun je deze niet gebruiken op feestdagen en in vakanties. Ook dit staat in de kalender.

Verhuur en Verkoop
Geen zin om je badjas en handdoeken mee te nemen van en naar huis? Tip: huur ze bij Thermen Berendonck! Bij onze handdoekenservice kun je ze bovendien een aantal keer per dag omwisselen. Zo geniet je de hele dag van droge, frisse handdoeken. Daar word je blij van!

Slippers vergeten? Geen probleem, die verkopen wij in diverse uitvoeringen en maten. Misschien zelfs in jouw favoriete kleur…

  • Handdoekenservice (huur) € 8,95
  • Badjas (huur) € 8,95
  • Badslippers (koop) € 8,95

Nóg een tip: met ons Saunapakket huur je een badjas, handdoeken en slippers voor .  € 20,95. Zo bespaar je 20%. De slippers koop je, dus die neem je mee naar huis.

Adres

Thermen Berendonck
Oude Teersdijk 15
6603 KJ Wijchen 

 

Route

Telefoon

Wij zijn tijdelijk alleen per e-mail bereikbaar op info@thermenberendonck.nl. Wil je een reservering wijzigen? Maak dan gebruik van ons wijzigingsformulier. 

E-mail

Heb jij suggesties, tips en/of opmerkingen voor ons? Deze kun je naar ons mailen via info@thermenberendonck.nl

Openingstijden

Maandag- zondag 10.00 - 22.00 uur
   

Iedere woensdag is het badkledingdag.
Het dragen van badkleding is op die dagen verplicht, in alle faciliteiten. 

Huisregels

We hanteren een verplichte aankomst- en vertrektijd, zodat wij onze gastenaantallen kunnen reguleren en de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers kunnen waarborgen. Wij vragen je dan ook ons resort te verlaten op de vertrektijd die je bij jouw reservering aangeeft. 

Ontspannen en genieten, op je eigen manier. Je hebt er alle ruimte voor bij de Thermen. Die ruimte is er natuurlijk voor iedereen. En daarom zijn er een paar regels. Of zoals wij ze liever noemen: dingen om even bij stil te staan.

Eigen eten en drinken hoef je niet mee te brengen. Sterker nog, het is niet toegestaan. Laat je verrassen in onze restaurants. Veel leuker. En lekkerder. Durven we best te zeggen, want we weten wat onze chefs voor jou in petto hebben…

Fijn voor jezelf, fijn voor een ander: slippers aan je voeten. Op het saunaplein, in de douches en in de restaurants is het vanzelfsprekend. Of eigenlijk gewoon verplicht. Oh ja, slippers mogen niet mee de sauna’s in.

Je boek, flesje of bril altijd bij de hand? Gebruik onze doorzichtige tasjes, er is er één inbegrepen bij je entree. Heel handig. En duurzaam, mits je het tasje weer inlevert wanneer je naar huis gaat natuurlijk. Zo zie je, we hebben oog voor jou én voor het milieu.
 
Elektronische apparatuur? Meenemen mag best, gebruiken niet. Ook het maken van beeldopnamen is not done. Maar ja, dat is eigenlijk logisch.  Toch even op je mobiele telefoon of horloge kijken? Dat mag (alleen) in de receptieruimte. Onze tip? Houd ze lekker thuis of in je kluis, je komt immers om de tijd en alledag even te vergeten…

Rust en stilte, de meeste gasten komen er speciaal voor naar de Thermen. In onze rustruimte, sauna’s en stoombaden is het zelfs verplicht. Rust als garantie, hoe fijn is dat!

Bij ons kom je genieten én zweten. Allebei heel gezond. Om de sauna’s gezond en fris te houden is het voor iedereen verplicht om op een grote droge handdoek plaats te nemen, inclusief je voeten.

Restaurants en (natte) handdoeken, best een gekke combinatie. Ga je een hapje eten, laat je handdoek dan even ergens achter. Restaurants en badjassen, dat vinden we wél een logische combinatie. Trek je badjas dus aan voordat je aanschuift.

Intiem gedrag is niet toegestaan. Daarover zijn we kort en duidelijk. Zie je iets gebeuren wat ongepast en ongewenst is? Aarzel niet, meldt het ons meteen. 

Bij de Thermen zorgen we goed voor iedereen. En we zijn oplettend. Maar wij kunnen niet alles zien en voorkomen. We zijn daarom niet verantwoordelijk voor letsel, verlies of diefstal. Gaat het eens mis? Dan staan we natuurlijk voor je klaar!

Waar de een van geniet, geniet de ander liever niet van mee, zoals roken. Maak daarom gebruik van de aangegeven rookzone op het terras. 

Soms geven onze medewerkers een aanwijzing of instructie. Dat doen ze dan met een reden. Volg deze op. Voor jouw en ieders veiligheid.

Genieten kent geen leeftijd. In ons wellnessresort wel: vanaf 12 jaar zijn kinderen welkom. Onder begeleiding van een volwassene, dat wel. Het is verplicht een geldig legitimatiebewijs te kunnen overhandigen. Hier kunnen wij, bij twijfel over de leeftijd, naar vragen.

Badkledingdagen

Je goed voelen, daar gaat het om in onze sauna's. Voel je je nóg beter in badkleding? Kom dan naar onze badkledingdagen. Zo kun je écht ontspannen en genieten.

Elke woensdag draagt iedereen badkleding, op die dagen is dat verplicht, in alle faciliteiten. Voel je welkom én op je gemak tijdens de badkledingdagen. 

Veelgestelde vragen

Vragen die ons vaak worden gesteld, de veelgestelde vragen of FAQ, hebben we voor je op een rijtje gezet.
Je vindt ze onder Veelgestelde vragen 

KVK en BTW nummer

We zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als
Thermen Berendonck B.V. KvK 60301929

Ons BTW-nummer is NL853849870B01 

Duurzaamheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk thema voor Thermen Berendonck. 

Lees meer

Maak je dag compleet

Boek een fijne massage

Naar onze behandelingen

Eet je met ons mee?

Boek een heerlijke lunch of diner

Onze restaurants

Maak een keuze.