Wat wil je reserveren?
Sauna entree luxe arrangementen
Badenkaart of wellnesscard?
Ik heb een badenkaart Ik heb een wellnesscard
Entree voucher?
Ik heb een voucher
DE NL

Corona maatregelen

Bekijk de video update >

Corona maatregelen

Update 14 oktober: Wij zijn geopend!

Je kunt van onze saunafaciliteiten en het beautycentrum komen genieten zoals je dat bij ons gewend bent. Helaas moeten wij wel tijdelijk onze restaurants sluiten. Het is echter wel essentieel om tijdens jouw saunabezoek je bloedsuikerspiegel op peil te houden en je lichaam goed te blijven hydrateren. Daarom bieden wij (tegen betaling) gezonde fruitsnacks, smoothies en vitaliteitspakketten aan, zodat jij op een verantwoorde manier gebruik kunt maken van onze saunafaciliteiten.

_________________________________________

De 1,5 meter samenleving. Een begrip waar tot voor coronatijd nog nooit iemand van had gehoord, maar nu onderdeel is van ons dagelijkse leven. Thermen Berendonck stelt hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van haar gasten en medewerkers en doet er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen. Om je zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen, is ons resort volledig aangepast op de nieuwe situatie. Hierbij is aan alles gedacht en voldoen wij aan alle richtlijnen voor een onbezorgd en veilig verblijf.   

 1,5 meter afstand 

We houden 1,5 meter afstand. Dat vragen we aan onze gasten en dat vragen we aan onze medewerkers. Waar mogelijk geven we in ons resort deze afstand aan middels signing.  

 Mondkapjes 
Onze medewerkers dragen binnen in ons resort een mondkapje ter bescherming. Vanaf heden wordt dringend geadviseerd een mondkapje te dragen bij verplaatsing in onze binnenruimtes, zoals onze receptiehal, ons saunaplein, rondom onze zwembaden en kleedruimtes. In de sauna en bij zitten, zwemmen en douchen hoef je geen mondkapje te dragen.

 In- en uitchecken  

  • In- en uitchecken kan door maximaal 1 persoon per boeking (hoofdboeker).
  • Wil je iets ontvangen of overhandigen, leg dit dan op de balie. Vermijd fysiek contact.
  • Gelieve contactloos of met pin betalen. 

 Aanwijzingen 

  • We doen er alles aan om je bezoek veilig en zorgeloos te laten verlopen. Volg daarom de aanwijzingen van onze medewerkers altijd op en volg waar nodig de bewegwijzering.

 Hygiëne 

  • Om de hygiëne optimaal te waarborgen is het verplicht je handen bij binnenkomst te desinfecteren bij de speciale dispenser. 
  • Was tijdens je bezoek regelmatig je handen.
  • Alle besmettingsgevoelige punten worden extra vaak gereinigd door onze medewerkers.
  • Onze medewerkers dragen, binnen in het resort, een mondkapje en waar nodig plastic handschoentjes.

 Horeca

Helaas moeten wij tijdelijk onze restaurants sluiten. Het is echter wel essentieel om tijdens jouw saunabezoek je bloedsuikerspiegel op peil te houden en je lichaam goed te blijven hydrateren. Daarom bieden wij (tegen betaling) gezonde fruitsnacks, smoothies en vitaliteitspakketten aan, zodat jij op een verantwoorde manier gebruik kunt maken van onze saunafaciliteiten. 

 Baden 

Voor onze baden houden wij ons aan de richtlijnen en adviezen uit het "protocol verantwoord zwemmen".   

 Beautycentrum 

Je kunt met een gerust hart een beautybehandeling of massage boeken. Onze medewerkers houden zich aan de protocollen van de branchevereniging. Onderdeel is een gezondheidscheck voorafgaand aan de behandeling of massage. Onze medewerkers dragen een mondkapje en waar nodig plastic handschoentjes.

 Gezondheid 

De gezondheid en veiligheid van zowel onze gasten als van onze medewerkers staan bij ons hoog in het vaandel. Als je klachten hebt die, volgens de richtlijnen van het RIVM, op corona zouden kunnen duiden, dan vragen we je thuis te blijven en de maatregelen in acht te nemen. Dat vragen we óók aan onze medewerkers. Voor meer informatie klik hier.

 Betalen 

Uit hygiënisch oogpunt willen we je vragen contactloos of met pin te betalen. 

Veelgestelde vragen

Bekijk de veelgestelde vragen

Onze baden

Bekijk onze baden

Maak een keuze.