Thermenfans-programma

Betoverende sauna’s, verfrissende baden en ultiem ontspannen en genieten. Dát is waar het om gaat in ons resort. Maar onze échte fans bieden we graag wat meer. Meer aanbiedingen, meer voordelen. En hoe vaker jij ontspant, hoe specialer onze band. Doe mee, meld je aan voor ons Thermenfans-programma én ontdek de voordelen van ‘fan’ zijn!

Aanmelden als Thermenfan

Ontdek welke voordelen er op jou wachten...

Meld jij je aan voor ons Thermenfans-programma? Dan hebben we een exclusieve (persoonsgebonden) welkomstkorting voor jou van maar liefst 20% korting op een entree in te leveren bij één van onze vier wellnessresorts (Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg, Thermen Berendonck, Thermen Bad Nieuweschans). Je profiteert dus al direct van het ‘fan’ zijn!

Wat zijn de voordelen?

Als ‘Thermenfan’ geniet je van voordelen zoals: extra aanbiedingen, gepersonaliseerde kortingsvouchers, leuke cadeaus en exclusieve toegang tot evenementen. Verhoog je status door een extra bezoek aan één van onze resorts en krijg nóg exclusievere voordelen. Waar wacht jij nog op?

✓ Meer voordelen in elke status
✓ Toegang tot exclusieve evenementen, aanbiedingen en cadeaus
✓ Unieke, persoonlijke kortingsvouchers

Hoe werkt het Thermenfans-programma?

Met ons Thermenfans-programma geniet jij van aanbiedingen, speciaal voor jou. En hoe vaker jij komt ontspannen, hoe meer voordelen. Heb je binnenkort een fijn ontspanmoment gepland? Da's dubbel genieten. Want dan kom je automatisch in een nieuwe, exclusieve status.

Hoe het werkt:

  • Geef ons aan dat je mee wilt doen aan ons Thermenfans-programma. Dit kan door je aan te melden op onze website of te klikken op de link in de e-mail.
  • Je gaat akkoord met de voorwaarden, dit betekent dat we jouw bezoeken voor je bijhouden én dat we op basis van dit aantal persoonlijke aanbiedingen en cadeautjes mogen toesturen.
  • Maandelijks ontvang je van ons een bericht over jouw status. En, ook handig: we geven je ook het advies wat je nog dient te doen om jouw status te behouden óf te verhogen.

Veelgestelde vragen

lees meer

Algemene voorwaarden

lees meer

Maak een keuze.