Update Thermen Berendonck

14 Maart 2017

Woensdag 14 maart is de eerste paal geslagen van het nieuwe wellnessresort Thermen Berendonck. Een wellnessresort met een opzet rond het thema ‘1001 nacht’; oosters met Indiase stijlinvloeden. Op 1 mei 2019 gaan de poorten open van het prachtig gelegen wellnessresort.

Duurzaam recreëren

Het meest innovatieve en duurzame wellnessresort van Europa, dat moet het gaan worden. Zonder gas; alles elektrisch. Warmtepompen, zonnepanelen op de daken, waterzuivering, windturbines en wellicht een drijvend zonnepark op de waterplas. En alle warmte die bij de sauna’s vrijkomt, wordt direct hergebruikt. Alles met het oog op een bewuste en duurzame toekomst.

Ambitie

Waan je in een sprookje van 1001 nacht, maar zonder dat het kitsch wordt. Je bent even in een andere wereld: in het eerste mediterrane wellnessresort van Nederland. Een plek waar de saunabeleving een nieuwe dimensie krijgt.

Het hele plan hiervoor heeft wel even geduurd, Fabian en zijn vader Hans Dolman hebben veel geduld moeten hebben voordat met de bouw kon worden gestart. Door aanhoudend verzet van milieugroepen is uiteindelijk de bouw jaren later dan gepland van start gegaan.

Duitsland

De familie Dolman (oprichters van Thermen Bussloo & Thermen Soesterberg) richt zich met hun derde locatie Thermen Berendonck op een groot deel van Zuid-Nederland en Duitsland. Bij Thermen Berendonck komen straks 200 banen beschikbaar. De vijftien managers worden nu al gezocht, zodat ze opgeleid kunnen worden. De werving van de rest van de medewerkers volgt begin volgend jaar.

Maak een keuze.