Rust is in 2020 het mooiste cadeau

Ilona Rave 11 November 2020

Rust en ontspanning zijn, juist nu het coronavirus de wereld in zijn greep heeft, enorm belangrijk. Zo vinden ook LINDA., Quality Wellnessresorts en BABOR. De drie kwalitatieve merken slaan de handen in één en brengen rust bij de mensen thuis; met het initiatief ‘Doosje Rust’. Met afstand het meest waardevolle cadeau van 2020.

De coronacrisis onderstreept hoe belangrijk een goede gezondheid en zorg voor elkaar is. Nu mensen massaal thuis zitten en elkaar door de anderhalvemetersamenleving fysiek minder zien, is de vraag naar persoonlijke aandacht en ontspanning toegenomen. Een rustpunt in de drukke en momenteel verwarrende dagen is van groot belang om problemen even te kunnen vergeten en zorgen los te laten. Daarom komen LINDA., Quality Wellnessresorts en BABOR gezamenlijk met het initiatief Doosje Rust, een box met producten die zorgen voor ontspanning en rust thuis én buiten de deur.

Rust is in 2020 het mooiste cadeau

Doordat het dagelijkse leven ineens helemaal anders is en het coronavirus om aanpassingen van iedereen vraagt, willen de drie merken juist nu extra benadrukken hoe belangrijk en waardevol rust is. ‘Doosje Rust is veel meer dan een cadeaubox met mooie producten, het gaat over innerlijke rust en balans, over gezondheid’, vertelt Fabian Dolman, directeur van familiebedrijf Quality Wellnessresorts. ‘Rust is onbetaalbaar, juist nu is het belangrijk om de balans, de rust en de ruimte op te zoeken’.

Doosje Rust

Een moment voor jezelf is in deze periode minder vanzelfsprekend, maar juíst zo waardevol. ‘Met Doosje Rust lanceren we een nieuw product waarmee mensen elkaar iets onbetaalbaars kunnen geven. Het mooie is dat gevers niet alleen een product of dienst cadeau doen, ze gunnen de ontvanger echt iets: even rust’, vertelt Dolman.

In Doosje Rust (verkoopprijs €50,-) zit een cadeaukaart van Quality Wellnessresorts t.w.v. maar liefst €50 om een eigen dagje rust samen te stellen in één van de mooie wellnessresorts van Quality Wellnessresorts in Nederland; Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg, Thermen Bad Nieuweschans en Thermen Berendonck. De nieuwste editie van LINDA.loves, de lifestylegids van de makers van LINDA., is onderdeel van het cadeau. Het luxe beautymerk BABOR doet daar nog een cadeautje voor de huid bovenop; een heerlijke ampullenkuur voor een frisse uitstraling en hydratatie boost voor de huid.

 Image not found

Bestellen


Doosje Rust is eenvoudig online te bestellen via de website www.doosjerust.nl. De producten worden kosteloos feestelijk verpakt in een luxe giftbox en worden gratis verstuurd naar de ontvanger, indien gewenst met een persoonlijke boodschap.

 >> Bestel direct

 

Maak een keuze.