Quality Wellnessresort lanceert Retreats: ontspannen en werken aan jezelf, op één plek

Ilona Rave 26 Augustus 2021

Bij Quality Wellnessresorts, moederbedrijf van o.a. Thermen Berendonck, gaan wellness en persoonlijke groei hand in hand. Met het nieuwe label Retreats zet het familiebedrijf de volgende stap in fysieke en mentale gezondheid: een breed programma aan workshops en opleidingen. Genieten van wellness én werken aan jezelf, samen op één plek.


Korte workshops en trainingen, meerdaagse retreats en opleidingen. Bij Quality Wellnessresorts kun je naast heerlijk ontspannen nu ook actief werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Met Retreats biedt de wellness-keten een gevarieerd programma gericht op lichamelijk welzijn en innerlijke groei.

“Ontspannen en werken aan jezelf, praktisch op één plek. Volgens ons dé formule voor een fit lichaam, een gezonde geest en een stressvrij leven. En precies wat we als mens nodig hebben in deze drukke, stressvolle tijd”, aldus Fabian Dolman, directeur Quality Wellnessresorts.

“Ontspannen en werken aan jezelf, praktisch op één plek. Volgens ons dé formule voor een fit
lichaam, een gezonde geest en een stressvrij leven. En precies wat we als mens nodig hebben in deze
drukke, stressvolle tijd”,
Fabian Dolman - directeur Quality Wellnessresorts

Wellness, Hotels én Retreats

Stap uit je stress en je drukke bestaan, stap in onze workshops, opleidingen én wellness'. De eerste zin op de Retreats-website vat mooi samen wat het nieuwe label biedt. “Groeien en ontwikkelen gaan beter in een omgeving van rust en ontspanning”, vertelt Dolman. “Die omgeving vind je in onze resorts. Met Retreats breiden we ons aanbod uit met praktische workshops, trainingen en opleidingen, oftewel genieten van wellness én werken aan persoonlijk groei en ontwikkeling. Volgens ons een effectieve combinatie en een logische aanvulling op alles wat we al in huis hebben.”

Enkele voorbeelden van workshops zijn; Boost je gezondheid, Veerkracht door adem en Kracht van Klank. Maar ook meerdaagse programma’s, zoals Yoga & Detox en 3-daagse Ademretreat en opleidingen zoals NLP.


Naast een verbreding van aanbod is Retreats ook het antwoord op een lang bestaand verlangen van Quality Wellnessresorts oprichtster Ineke Dolman. “Retreats is de aanvulling op de weldadige, helende basis die wij al jaren bieden met onze resorts. Wij willen op alle levels – fysiek, mentaal en spiritueel – impact maken en zo bijdragen aan een stressvrij en energierijk leven in die snelle wereld van vandaag. Onze ervaring is dat je ontspanning en verdieping vast onderdeel van je dagelijks leven kunt maken.
Als je maar de juiste tools en handvatten krijgt aangereikt. En dat doen we met Retreats.”

Retreats Vitaliteitsmodel

Het aanbod van Retreats is behalve praktisch ingevuld ook gedegen onderbouwd. Het volledige aanbod is gebaseerd op het speciaal ontwikkelde Retreats Vitaliteitsmodel. Elke workshop, training en opleiding raakt één of meerdere van de vier dimensies mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel. Want een gezonde balans tussen die vier dimensies leidt tot een betere algehele gezondheid en daarmee tot minder stress en meer levensgeluk, aldus Dolman.

Daarom zijn de vier dimensies onderdeel van elke workshop en opleiding. In welke verhouding dat is, maken we zichtbaar met de dimensie-indicator die we bij elk programma weergeven. Bovendien helpt het om te ontdekken welke workshop of retreat bij jou en je behoeften past. Onze experts helpen natuurlijk ook graag bij het maken van de juiste, effectieve keuze.

Dus, ook toe aan nieuwe inspiratie en energie? Stap in de workshops, opleidingen én wellness van Retreats. Familiebedrijf Quality Wellnessresorts is de moederorganisatie van Thermen Berendonck,  Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg en Thermen Bad Nieuweschans

Bekijk de nieuwe website Retreats.nl

Maak een keuze.