DUURZAAMHEID
TBE Bediening Juna 1 cropped v2

Ontdekken of het werken bij Thermen Berendonck wat voor jou is?

Beleef zelf hoe het is om bij Thermen Berendonck te werken én maak kennis met de leukste (werk)omgeving en misschien wel jouw toekomstige collega’s tijdens onze Experience Day op dinsdagavond 11 april.

MELD JE AAN
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Bouw Hotel Thermen Berendonck officieel van start

Ilona Rave 17 Mei 2023

Een magisch en luxe wellnesshotel, met maar liefst 103 kamers, 2 restaurants, een eigen Retreats afdeling én een heuse presidential suite. Op het terrein van Thermen Berendonck is de bouw van het vijf-sterren Hotel Thermen Berendonck begonnen.

Wethouder Derks van de gemeente Wijchen gaf op woensdag 17 mei – in het bijzijn van leveranciers, relaties en collega’s – het officiële startschot voor de bouw en onthulde het bouwbord met de eerste visuals. Een feestelijk moment én een mooie start voor een magisch bouwproject!

Fabian Dolman, directeur van Thermen Resorts, is uiteraard trots op deze prachtige uitbreiding. ‘Hotel Thermen Berendonck is qua sfeer een verlengstuk van onze thermen. Rust, kalmte en overnachten in een duizend-en-een nachtsfeer. Van een klasse die je nergens anders gaat vinden.’

Hotel Thermen Berendonck opent naar verwachting in het voorjaar van 2025 haar deuren voor gasten. Op de speciale pagina thermenberendonck.nl/hotel zijn alle ontwikkelingen van de bouw te volgen.

Bekijk meer

Maak een keuze.