Webshop
thermenfanspopup v4

Meld je aan voor ons Thermenfans-programma!

Meer aanbiedingen, meer voordelen. Doe mee, meld je aan voor ons Thermenfans-programma én profiteer direct van het 'fan' zijn! Nu met een speciale welkomstactie van maar liefst 20% korting op een entree...

MELD JE AAN
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Belevenisweken (12 t/m 27 okt)

Iris Ververgaert 9 Oktober 2019

De herfstvakantie gaat van start! En om jou een extra energieboost te geven kun jij de komende twee weken genieten van onze Belevenisweken... We bieden natuurlijk al een prachtig en uniek gratis(!) belevenisprogramma aan, maar in de herfstvakantie, van 12 t/m 27 oktober, doen wij daar nog een schepje bovenop! Wanneer kom jij weer ontspannen? 

Droomreis meditatie
Laat je meenemen op een reis die aanvoelt alsof je dagen hebt liggen dromen. Even ontsnappen aan alledag en ontspannen op een van de fijnste plekken in Thermen Berendonck. Diep ontspannen en puur genieten, een heerlijk moment tijdens jouw sauna dag.

Intense opgieting
Ervaar onze heetste sauna - de Pitta sauna - op z'n allerbest met deze heerlijke Intense opgieting. Onze saunameesters nemen je mee naar een andere wereld. Je gaat intens zweten en de doorbloeding wordt direct actiever. En dát is precies de sensationele belevenis voor lichaam én geest.

Al Harma ritueel
Ervaar de zuiverende werking van minerale klei, het reinigende effect van Marokkaanse zeep én het verkwikkende effect van rozenwater. Dit in combinatie met de warmte van de sauna en de geur van limoen maakt dit tot een heerlijk oosters ritueel. Laat je verrassen, verzorgen en verwennen in onze Indiase Kruidentempel.

T/m 27 oktober gratis aan deel te nemen ter kennismaking. Van ons, voor jou.

 

Gun jezelf zo'n hartverwarmend najaarsmoment en geniet van deze extra gratis(!) belevenissen. Boek snel een arrangement, het kan nu.

 

Maak een keuze.