Reserveer direct
Sauna entree Arrangementen
DE NL

Belevenisweken (12 t/m 27 okt)

Default Admin 9 Oktober 2019

De herfstvakantie staat voor de deur. Dit jaar gaan wij onze gasten éxtra in de watten leggen. We bieden natuurlijk al een prachtig en uniek gratis(!) belevenisprogramma aan, maar in de herfstvakantie, van 12 t/m 27 oktober, doen wij daar nog een schepje bovenop! Wanneer kom jij weer ontspannen? 

Ervaar oosters geluk, beleef betoverende wellness

Droomreis meditatie
Laat je meenemen op een reis die aanvoelt alsof je dagen hebt liggen dromen. Even ontsnappen aan alledag en ontspannen op een van de fijnste plekken in Thermen Berendonck. Diep ontspannen en puur genieten, een heerlijk moment tijdens jouw sauna dag.

Intense opgieting
Onze saunameesters nemen je mee naar een andere wereld. Goed voor je lichaam en huid. Je gaat intens zweten en de doorbloeding door je huid wordt direct actiever. En dát is precies de sensationele belevenis voor lichaam en geest.

Marokkaanse Hamam Experience
Gebaseerd op het traditionele Marokkaanse ritueel van de hammam. Ervaar de geur van eucalyptus, de reinigende kracht van Marokkaanse zeep (ook wel Sabon Beldi genoemd), de zuiverende werking van rhassoul klei en het verkwikkende effect van bloemenwater. Laat je verrassen, verzorgen en verwennen in onze Hamam.

De Hamam Experience wordt in de  herfstvakantie gratis aangeboden ter kennismaking. Van ons, voor jou.

Kom in de herfstvakantie genieten. Gun jezelf zo'n hartverwarmend najaarsmoment en geniet van deze extra gratis(!) belevenissen. Boek snel een arrangement, het kan nu.

JA, IK KOM GENIETEN

 

Maak een keuze.