Webshop
floaten genieten

Koop jouw badenkaart extra voordelig tijdens de badenkaartweken!

Met onze badenkaart profiteer je wel heel voordelig van 10, 20 of zelfs 50 momenten van ontspanning in ons resort. Wees er snel bij, want t/m 31 oktober 2022 profiteer je van korting tot wel 59%.

ontdek voordeel
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Hamam

Oosters genieten

De Hamam; een eeuwenoud reinigingsritueel dat zijn oorsprong kent in Centraal-Azië. Onder invloed van het Romeinse Rijk werd het ritueel verspreid over de gehele Arabische wereld. Dit leidde tot het oosterse badhuis, de Hamam.

Ervaar scrub

Hoe werkt Hamam?

Een bezoek aan de Hamam begint altijd in ons oosterse badhuis met een stoombad. Daarna mag je plaatsnemen op een verwarmde stenen tafel. Het ritueel start met een scrubritueel, waarbij de Tellak (Hamam masseur) een speciale scrubhandschoen van ruwe zijde (een zogeheten kese) gebruikt om dode huidcellen te verwijderen.

Na een opgieting met warm water word je met Hamimi zeep en een traditionele zeepzak ingezeept. Daarna geniet je van een uitgebreid massage-ritueel. Je lichaam raakt in een diepe staat van ontspanning. Na afloop wordt je nogmaals afgespoeld met warm water. Het Hamamritueel wordt afgesloten met Turkse thee en lokum (Turks fruit)

Hamamritueel

Ervaar het zelf

Kies voor een basis Hamam-behandeling of voor een van onze langere en meer uitgebreide behandelingen, waarbij ook je hoofd en voeten worden gemasseerd en je haren worden gewassen.

De Hamam is een heerlijke, intense beleving voor lichaam en geest. Reserveer een Hamam-behandeling tijdens je bezoek aan Thermen Berendonck en laat je verrassen door dit authentieke ritueel.

Wellnesscadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht.

Al vanaf € 10,-

bestellen

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees verder

Maak een keuze.