Wat wil je reserveren?
Sauna entree Losse beautybehandeling
Entree voucher?
Ik heb een voucher
DE NL

Belevenis programma

Voor de ultieme wellnessbeleving

Even uit je hoofd en weer ín je lichaam. Luisteren naar wat je lijf nodig heeft. Gun jezelf positieve energie, balans én een ontspannen gevoel. Dat bieden we jou met ons unieke belevenisprogramma.

Kies wat bij jou past & geniet

Kies tijdens jouw bezoek waar je op dat moment behoefte aan hebt en wat die dag bij jou past. Niks moet, alles mag. Het is jouw dag! Al onze rituelen zijn toegankelijk op basis van beschikbaarheid. Extra fijn: je hoeft dus vooraf nog geen keuze te maken.

Wat hebben we voor jou in petto?

Van heerlijke verwenrituelen en meditaties, tot bijzondere geurbelevenissen en floating sessies. Alles om jouw wellnessdag helemaal compleet te maken. Extra fijn, juist nu! Ervaar wat het voor je lichaam doet en maak kennis met ons speciale belevenisprogramma…

We bieden je dagelijks heerlijke rituelen en geurbelevenissen. Ontspanning, ruimte én rust gegarandeerd. 

Bekijk hieronder ons dagelijkse programma. Van ons, voor jou.

Geur- en klank rituelen

Geur beleving: Geniet van de fijne warmte in ons Sauna Theater én ervaar het weldadige effect van etherische oliën op jouw lichaam. Sluit je ogen en ga even voor een moment op reis. Onze saunameesters laten je kennismaken met de magie van geur. Ontspannend en verkwikkend.                                   

Smoke ritueel: Ontdek de unieke combinatie van klank en geur in onze sfeervolle en rustgevende Meditatiesauna. Ervaar de magie van oosterse instrumenten en de geur van kruiden, hout en hars. Een bijzondere en ontspannen ervaring die zeker de moeite waard is. 

Oosters klankritueel: Leg je gedachten even naast je neer en focus op het hier en nu. Een fijne combinatie van weldadige warmte en rustgevende klanken. Heerlijk voor lichaam en geest. En het prachtige uitzicht over het meer van Berendonck maakt de beleving compleet.    

Meditatie & Yoga

Droomreis: Laat je meevoeren op reis in je eigen dromen. Kom helemaal tot rust door de ontspannende klanken van oosterse instrumenten en de geur van wierook. Een moment om de aandacht te brengen waar je dat het meest nodig hebt. Een heerlijke energieboost!                                      

Yoga Nidra: Kom helemaal tot rust op de heerlijke waterbedden in onze rustruimte. En maak kennis met een bijzondere vorm van Yoga waarbij je lichaam balanceert tussen wakker en slapen. Een fijne stimulans voor lichaam én geest. Voor iedereen toegankelijk, ook als je geen ervaring hebt met yoga. 

Verwen rituelen

Floating ritueel: Dompel jezelf onder in een Indiase droom in onze Adalaj Stepwell. In het pure, heldere zoutwaterbad lijkt de tijd stil te staan. Ontspan, geniet van de rustgevende oosterse klanken en de geur van Patchoeli en gebrande hars en laat je door ons meenemen in de sfeer van het eeuwenoude India.  De gebrande hars van de Kopalboom heeft een reinigende werking en laadt je energie weer op. Een heerlijke klank- en geurbeleving op het water. 

Verwen creme: Tussen de saunarondes door je huid even extra hydrateren en verzorgen? Tijdens dit ritueel ontvang je een heerlijke creme/peeling als verwennerij voor jou en je huid. Breng het aan op je gezicht, laat het een paar minuten intrekken en geniet van een zijdezachte huid. 

Haarmasker: Een fijn extraatje voor jouw hoofd en haar. Door de warmte trekt de creme extra goed in en zorgt het voor een zachte en verzorgde hoofdhuid én glanzende haren. 

 

Het belevenisprogramma is inclusief bij

Onze arrangementen

Bekijk

Onze entree

Bekijk

Maak een keuze.