Sauna vlakbij Nijmegen

Op 15 minuten rijden van Nijmegen ligt het betoverende sauna- en wellnessresort Thermen Berendonck, waar je heerlijk kunt ontspannen en lichaam en geest volledig tot rust kunt laten komen.

Ultiem ontspannen bij Thermen Berendonck

De sauna's van Thermen Berendonck

Sauna-en wellnessresort Thermen Berendonck is uniek en authentiek. Hier laat je je meenemen in de Oosterse wellness-wereld en beleef je pure wellness. Op slechts 15 minuten rijden vanaf Nijmegen kun je dus volledige ontspanning beleven. 

Thermen Berendonck beschikt over veel mooie en weldadige sauna's. In iedere sauna vind je een unieke beleving. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Meditatiesauna of de Panoramasauna. Twee sauna's met een prachtig uitzicht over het meer. Ga jij meer voor weldadige wellness? Dan is de "Duizend-en-een-nacht-sauna" echt iets voor jou. En natuurlijk mag je het grote Sauna Theater zeker niet overslaan bij een bezoek aan Thermen Berendonck.

Onze pure baden én nog veel meer

Water en wellness horen bij elkaar. De pure, verkwikkelende en zuivere kracht van water maakt je blij en gezond. Als je een bezoek brengt aan sauna- en wellnessresort Thermen Berendonck moet je natuurlijk ook komen genieten van onze baden. Heerlijk even afkoelen in de voetenbaden, lekker ontspannen in de whirlpoolbaden of letterlijk drijven én genieten in ons zoutwaterbad? Dit moet je beleven tijdens een dagje ontspanning!

Naast de sauna's en baden kun je nóg veel meer beleven bij Thermen Berendonck. Heerlijk lunchen of dineren in één van onze restaurants? Deelname aan ons belevenisprogramma of aan één van de vele rituelen? Een heerlijke behandeling in ons beautycentrum? Wij doen er alles aan om jou een ultieme ontspanning te bieden.

Route van Nijmegen naar Thermen Berendonck

Wil je de route bepalen vanaf Nijmegen naar Sauna- en Wellnessresort Thermen Berendonck?

Plan dan hier jouw route. 

Direct reserveren?

Wil je direct een dagje ontspanning gaan plannen? Reserveer dan nu direct.

65 Minuten

Sauna Arrangementen

Een dagje ontspanning combineren met een heerlijke lunch of diner? Of met een behandeling?

plus d'informations

Maak een keuze.