Sauna vlakbij Den Bosch

Op slechts 30 minuten rijden van Den Bosch ligt het betoverende sauna- en wellnessresort Thermen Berendonck, waar je heerlijk kunt ontspannen en lichaam en geest volledig tot rust kunt laten komen.

Ben jij ook toe aan ultieme ontspanning?

De sauna's van Thermen Berendonck

Laat jij je meenemen in de Oosterse wellness-wereld van sauna- en wellnessresort Thermen Berendonck? Beleef pure wellness in ons unieke en authentieke resort op slechts 30 minuten vanaf Den Bosch.

Thermen Berendonck beschikt over veel mooie en weldadige sauna's. Iedere sauna geeft jou een unieke en pure beleving.. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Meditatiesauna of de Panoramasauna. Twee sauna's met een prachtig uitzicht over het meer. Ga jij meer voor weldadige wellness? Dan is de "Duizend-en-een-nacht-sauna" echt iets voor jou. En natuurlijk mag je het grote Sauna Theater zeker niet overslaan bij een bezoek aan Thermen Berendonck.

Onze pure baden én nog veel meer

Een dagje wellness is natuurlijk méér dan alleen de sauna's. Als je een bezoek brengt aan sauna- en wellnessresort Thermen Berendonck moet je natuurlijk ook komen genieten van onze baden. Water en wellness horen bij elkaar. De pure, verkwikkelende en zuivere kracht van water maakt je blij en gezond.  Heerlijk even afkoelen in de voetenbaden, lekker ontspannen in de whirlpoolbaden of letterlijk drijven én genieten in ons zoutwaterbad? Dit moet je beleven tijdens een dagje ontspanning!

Naast de sauna's en baden kun je nóg veel meer beleven bij Thermen Berendonck. Heerlijk lunchen of dineren in één van onze restaurants? Deelname aan ons belevenisprogramma of aan één van de vele rituelen? Een heerlijke behandeling in ons beautycentrum? Wij doen er alles aan om jou een ultieme ontspanning te bieden.

Route van Den Bosch naar Thermen Berendonck

Wil je de route bepalen vanaf Den Bosch naar Sauna- en Wellnessresort Thermen Berendonck?

Plan dan hier jouw route. 

Direct reserveren?

Wil je direct een dagje ontspanning gaan plannen? Reserveer dan nu direct.

Réserver

Sauna Arrangementen

Een dagje ontspannen combineren met een heerlijke lunch of diner? Of met een behandeling?

Je veux réserver

Maak een keuze.