Webshop
Cadeaubox Samen Genieten Thermen Soesterberg

NIEUW: Samen Genieten Box!

Een prachtige cadeaubox, inclusief twee sauna-entreebonnen én Babor ampullensets, verpakt in een luxe cadeaubox voor slechts 59,-.

Lees meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Baden arrangement
Entree voucher?
Ik heb een voucher

Veelgestelde vragen

Wij zijn weer gedeeltelijk geopend

Thermen Berendonck is weer gedeeltelijk geopend vanaf 28 april. Dit betekent dat je weer kunt komen genieten van onze buitenbaden, een ontspannende massage of verzorgende gezichtsbehandeling én een heerlijk drankje op het terras. Lees hier meer over de heropening van onze baden vanaf 28 april. Het is óók mogelijk om een losse beautybehandeling of massage te boeken.

Alle sauna's blijven helaas t/m tenminste 10 mei 2021 gesloten in verband met de maatregelen tegen het coronavirus. 

Veelgestelde vragen

Gedeeltelijke heropening

Ons Beautycentrum is geopend voor losse behandelingen. Vanaf 28 april gaan ook onze buitenbaden, terrassen en ligweides weer geopend.

Vanaf 28 april ben je welkom om je onder te dompelen in onze verrassende (buiten)baden, inclusief ons magische Zoutwaterbad.

Lees hier meer over de heropening van onze baden.

Vanaf 28 april kun je op onze terrassen én op onze ligweides weer genieten van een heerlijk drankje, lunch of diner. 

Badenkaarthouders kunnen het tegoed op de badenkaart ook gebruiken om te genieten van onze buitenbaden. Reserveer voor badenkaarthouders kan via deze link.

Het buitenbad is ongekleed toegankelijk, behalve op badkledingdagen (iedere dinsdag en woensdag). Op badkledingdag is het dragen van badkleding verplicht.  

Ons beautycentrum is weer geopend. Daarmee is het (tijdelijk) óók mogelijk om een massage of beautybehandeling te boeken, zonder hierbij gebruik te maken van onze overige faciliteiten. Lees er hier meer over.

Je kunt met een gerust hart een beautybehandeling of massage boeken. Onze medewerkers houden zich aan de protocollen van de branchevereniging.

Onderdeel is een gezondheidscheck voorafgaand aan de behandeling of massage. Onze medewerkers dragen een mondkapje en waar nodig plastic handschoentjes.

Vanwege hygiëne voorschriften is het belangrijk dat je voorafgaand aan jouw behandeling je even afspoelt in onze doucheruimte. Daarom is het van belang dat je een half uur voor jouw aangegeven aankomsttijd bij ons incheckt. Je ontvangt van ons tijdens het inchecken badslippers, badjas en een handdoek.

Het dragen van een mondkapje tijdens een behandeling is verplicht. Een uitzondering op deze regel zijn gezichtsbehandelingen en hamam. 

Vanwege hygiëne voorschriften is het belangrijk  dat je voorafgaand aan jouw behandeling je even afspoelt in onze doucheruimte. Daarom is het van belang dat je een half uur voor jouw aangegeven aankomsttijd bij ons incheckt. Je ontvangt van ons tijdens het inchecken badslippers, badjas en een handdoek. 

Coronavirus

Bekijk hieronder alle veelgestelde vragen die betrekking hebben op het coronavirus en onze tijdelijke sluiting.

Let op: Onderstaande informatie is op basis van de huidige situatie en maatregelen die zijn afgekondigd tijdens de persconferentie op 20 april 2021. Bij een wijziging van de situatie en eventuele nieuwe Corona-maatregelen, behouden wij ons recht om veranderingen door te voeren.

Onze sauna's blijven gesloten t/m tenminste 10 mei 2021, tot nadere berichtgeving van de overheid.

Jazeker! Heb je een vraag en staat het antwoord niet tussen deze veelgestelde vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.  We ontvangen natuurlijk veel vragen op dit moment, waardoor de reactietijd mogelijk iets langer is dan je van ons gewend bent. 

Alle gasten met een reservering tussen nu en 11 mei, ontvangen van ons een e-mail met daarin alle informatie over het wijzigen of verplaatsen van de reservering.  

Heb je een reservering gemaakt tussen nu en 11 mei? Dan moeten wij helaas jouw reservering annuleren. Heb je al een nieuwe reserveringsdatum in gedachten? Wij vragen jou om een nieuwe reservering te maken én hopen je in goede gezondheid weer terug te zien in ons resort. Draag ondertussen zorg voor elkaar en blijf gezond. 

Indien je een reservering hebt gemaakt voor een dagje ontspanning vanaf 11 mei, dan zijn er voor nu geen uitzonderingen op de reguliere voorwaarden. We laten jouw reservering gewoon in ons systeem staan en gaan ervanuit dat we je vanaf 11 mei weer mogen én kunnen verwelkomen in goede gezondheid.

Op dit moment verlengen wij jouw badenkaart met de periode waarin wij gesloten zijn.  
Dit betekent dat jouw badenkaart in ieder geval 21 weken langer geldig is. Je hoeft hier zelf geen actie op te ondernemen of contact met ons over op te nemen. 

Reserveren

Ja, dit is verplicht. Dit om de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen en onze gastenaantallen te kunnen reguleren. Zonder reservering kunnen wij je geen toegang verlenen tot ons resort. Klik hier om te reserveren.

We hanteren een verplichte aankomst- en vertrektijd, zodat wij onze gastenaantallen kunnen reguleren en de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers kunnen waarborgen. Wij vragen je dan ook om aan te komen op de aangegeven aankomsttijd en ons resort te verlaten op de vertrektijd die je bij je reservering aangeeft.

Wil je iets wijzigen aan je reservering? De datum of tijd? Of wil je alsnog een behandeling bijboeken? We regelen het graag voor je, maar let op; soms gelden onze annuleringsvoorwaarden. Gebruik ons wijziging aanvraagformulier.

Alle informatie rondom reserveren met een geldige badenkaart kun je hier vinden.

Beautybehandelingen

Het tijdstip van jouw genietmoment hoor je zodra je bij ons binnenstapt. Zeker is dat jouw behandeling tussen jouw vooraf aangegeven aankomst- en vertrektijd gepland wordt. En er zit altijd een half uur tussen jouw aankomst en je (eerste) behandeling. Kun je dus lekker rustig aan doen. Je komt immers om te relaxen.

Natuurlijk doen we ons uiterste best om aan jouw wensen te voldoen. Echter kunnen wij het tijdstip van jouw voorkeur niet garanderen. Er zijn immers meer gasten met wensen. En… wie het eerst komt, wie het eerst geniet! Het definitieve tijdstip hoor je bij aankomst.

Ja hoor, als er op die dag nog behandelingen beschikbaar zijn, kun je die reserveren. Wil je écht zeker weten dat je kunt genieten van jouw favoriete behandeling, reserveer deze dan ruim van tevoren. Dan heb je nóg meer wellnessgenot om naar uit te kijken!

Faciliteiten

Iedereen moet kunnen genieten van onze wellness. Dus ja, ons wellnessresort is zoveel mogelijk rolstoeltoegankelijk. Behalve onze whirlpools en trappen in de baden, of sauna's met trappen.

Naast rust bieden we ook privacy, je kunt dus gebruikmaken van een ruimte om te kolven. De voeding bewaren we voor jou in de koeling.

Wij houden van zuiver en gezond. Dat geldt ook voor het water in de Thermen. Bij ons baad je in hoog vitaal water uit eigen bron. We werken niet met chloor en zuren, maar met zoutelektrolyse. Puur dus, en dat voel je!

Jazeker, terwijl jij jezelf komt opladen, geven we ook jouw elektrische auto nieuwe energie. Er zijn maar liefst 10 oplaadpunten beschikbaar op ons parkeerterrein. We zijn niet voor niets het duurzaamste wellnessresort van Europa!

Binnenkort een dagje sauna? Maar weet je niet wat je allemaal mee moet nemen. Wij hebben een overzicht gemaakt wat je allemaal mee moet nemen voor jouw dagje sauna.

Lees hier meer.

De luchtvochtigheid in een stoomcabine ligt veel hoger dan in een sauna. In een stoomcabine wordt water opgewarmd om stoom te verkrijgen. Deze stoom wordt vervolgens de cabine in gebracht.

Sauna's daarentegen hebben juist een heel laag vochtigheidsgehalte. In een sauna worden warme stenen gebruikt om droge lucht én een hoge temperatuur te creëren.

Lees hier meer.

Huisregels

Natuurlijk. Je eigen spullen zijn altijd het fijnst, niet waar? Je kunt alles ook bij ons huren, hoor. Net zo makkelijk. (Of onze badjassen en handdoeken jouw favoriete kleur hebben, dat kunnen we niet beloven…)

Om de rust te bewaren binnen het wellnessresort hebben kinderen van 0 t/m 12 jaar geen toegang tot de faciliteiten. Kinderen van 12 t/m 16 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van ouders/verzorgers én op vertoon van hun legitimatiebewijs. 

Om de rust en privacy van onze gasten te waarborgen is het gebruik van een mobiele telefoon en/of tablet in de thermen niet toegestaan. Dit geldt eveneens wanneer je de telefoon gebruikt als e-reader.

Nee, fotograferen is niet toegestaan. Dit geldt in het hele resort. 

Uitsluitend op badkledingdagen is het dragen van badkleding toegestaan én dan ook verplicht.  Voor dames is een badpak of bikini toegestaan en voor heren is een zwembroek toegestaan.

Het dragen van lichaam bedekkende badkleding (zoals een burkini) is niet toegestaan in ons resort. De reden hiervoor is dat je lichaamstemperatuur en hartslag aanmerkelijk stijgen in de sauna en door het dragen van bedekkende badkleding kan je lichaam onvoldoende koelen. Het bezoeken van de sauna in bedekkende kleding kan dus voor gezondheidsrisico’s zorgen. Daarnaast voert het lichaam bij een saunabezoek een groot aantal afvalstoffen af. Het dragen van bedekkende badkleding zorgt voor het vasthouden en verder verspreiden van afvalstoffen. Dit is zowel voor jou als onze andere gasten niet hygiënisch.

Ben je nog nooit bij een sauna -of wellnessresort geweest en overweeg je te gaan? Dan ben jij vast en zeker op zoek naar tips voor jouw eerste sauna ervaring. Hoe werkt een dagje sauna? En waar moet je rekening mee houden? Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Lees hier meer.

Overige vragen

Nee, die zijn er niet. Er zijn wél vaste badkledingdagen – iedere woensdag (vanaf 3 november óók iedere dinsdag). Op die dagen draagt iedereen (verplicht) badkleding, de hele dag en overal.

Die ontvang je snel. Zodra wij je betaling hebben ontvangen, sturen wij de bon naar je toe. Dit kan drie tot vier werkdagen duren. Je kunt de bon online bestellen en betalen via iDEAL of aanschaffen bij onze receptie. Wil je 'm liever direct in je mailbox? Bestel dan een cadeaubon als PDF. 

Een dagje wellness is ontspannen en genieten. Ook tijdens je zwangerschap kun je daar natuurlijk zomaar zin in hebben. Ben je een regelmatige saunabezoeker? Dan kun je prima blijven komen. Ben je nog geen drie maanden zwanger dan kun je een bezoekje beter even uitstellen. Zwanger en saunabezoeken vragen sowieso extra aandacht.

Lees hier meer over sauna en zwangerschap.

Een veel gestelde vraag die mensen hebben is of sauna goed is voor je gezondheid. Het simpele antwoord daarop is “Ja, sauna is goed voor je gezondheid!” Waarom? Dat leggen we je graag uit.

Lees hier meer.

Ja. En we accepteren veruit de meeste creditcards.

Dat kan natuurlijk gebeuren. We bewaren gevonden voorwerpen een maand. Ben je iets vergeten? Stuur dan een mail naar info@thermenberendonck.nl. Dan berichten we je als we het hebben gevonden.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bel ons

Onze medewerkers staan je graag te woord. Op maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar tussen 10.00 en 16.00 uur.

bellen

Contactformulier

Neem dan contact op via het contactformulier. Wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

neem contact op

Maak een keuze.