Speciaal voor de feestdagen

Het jaar écht even ontspannen afsluiten óf beginnen? Samen met je geliefde op een andere plek Oud & Nieuw vieren en mooie herinneringen maken? Boek één van onze speciale feestdagen arrangementen waarbij wij je volledig in de watten leggen en jij alleen nog maar hoeft te ontspannen en genieten. Daar kom je immers voor!

Of je nu kiest voor een rustig Oud & Nieuw met een proostmoment samen in ons restaurant of een ontspannende en spectaculaire opgietshow in ons Sauna Theater. En het belooft een memorabele avond te worden met unieke opgietingen, heerlijke rituelen en een magische openingsshow. En, voor wie durft… een nieuwjaarsduik in het frisse meer óf in het dompelbad!

Oud & nieuw in de sauna

Hoe sluit jij het jaar 2023 af? Geniet van een ontspannen jaarwisseling en laad jezelf alvast op voor een gezond 2024! Kom op 31 december helemaal tot rust in één van onze magische sauna’s, neem tijd voor elkaar in onze warme whirlpools en geniet van een uitgebreid lunch- of dinerbuffet. Plan die heerlijke massage voor rust in je hoofd en ontspanning in je lijf. Het is een fijne en effectieve manier om de decemberdrukte even achter je te laten én vol nieuwe energie het nieuwe jaar in te gaan!

 

 

Openingstijden kerstvakantie

24 december 09:00 - 23:00 uur
25 & 26 december 09:00 - 23:00 uur
31 december 09:00 - 21:00 uur
1 januari 10:00 - 23:00 uur

 

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau!

Ontdek meer

100% duurzaam!

Thermen Berendonck is het meest duurzame en innovatieve wellnessresort van Europa.

lees verder

Maak een keuze.