Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Entree met lunch óf diner

Waan je in een andere wereld in onze fijne baden, zoals het sprookjesachtige zoutwaterbad, geniet van de rust op onze ruime ligweide én laat je culinair verrassen door onze chefs.

Beleef een warme winter bij Thermen Berendonck.

KIES JOUW ARRANGEMENT MET LUNCH OF DINER
Ochtend
v.a. €51,90 €44,95 p.p.
Dag
v.a. €64,90 €59,95 p.p.
Avond
v.a. €64,90 €54,95 p.p.

Dit ga je beleven:

  • Genieten van alle saunafaciliteiten
  • Sprookjesachtig genieten van de (zwem)baden en het meer van Berendonck
  • Kom heerlijk tot rust in een van de rustruimten
  • Geniet van een 3-gangen live cooking lunch(buffet) in ons restaurant (of driegangen diner meerprijs € 10,- p.p.)

Inclusief deelname aan ons vernieuwde en uitgebreide belevenisprogramma. Van heerlijke opgietingen, verwenrituelen en meditaties, tot bijzondere geurbelevenissen en floating sessies. Van ons, voor jou.

Van € 64,90 nu slechts € 59,95 p.p.

boek direct

Zorgeloos genieten & ontspannen

Wij hanteren dagelijks een maximum aantal gasten. Gewoon, omdat wij het belangrijk vinden dat jij alle rust en ruimte hebt om zorgeloos te genieten en te ontspannen.
Daarom is het 
verplicht om vooraf je entree bij ons te reserveren en je geeft een aankomst- en vertrektijd aan, binnen deze tijd kun je heerlijk genieten van onze faciliteiten.

Dit arrangement is geldig op basis van beschikbaarheid. Kom je op vrijdag, zaterdag of zondag ontspannen dan geldt er een weekendtoeslag van € 3,- per persoon.

Onze maatregelen

Magisch winter wonderland

Het verlangen naar het vakantiegevoel. De zorgeloosheid en het ontsnappen aan de realiteit. Oók in de winter kun je het gevoel krijgen alsof je even op een heerlijke, warme vakantie bent. Beleef de warmte van ver, heerlijk dichtbij bij Thermen Berendonck. In ons resort is de winter op z’n mooist. Hartverwarmende sauna’s, knapperende haardvuurtjes, een sfeervol verlichte saunatuin, heerlijk warme bubbelbaden én een ijskoude, frisse duik in ons dompelbad of het meer van Berendonck.

Wij verrassen en verwarmen je. Met magische wellness en fijne winterarrangementen. Daar word je warm en blij van. Ga voor een winter vol verwenwarmte en doe nieuwe energie op!

Wellnesscadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht.

Al vanaf € 10,-

Bestel nu

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees verder

Maak een keuze.