Een cadeau voor jouw medewerkers of relaties

Rust, ontspanning en een goede gezondheid. Dát gunnen we toch iedereen? En vooral jouw eigen medewerkers, collega’s of belangrijke relaties! Want ontspannen (en bovenal stressvrije) medewerkers en relaties zorgen voor een positieve energie. Daarmee wordt de wereld een stukje mooier. En meer ontspannen, dat ook! Fijn als je daar als werkgever of relatie aan bij kunt dragen, toch?

De Wellnesscadeaukaart

Een massage, gezichtsbehandeling, dagje wellness, hotelovernachting én retreat heeft meer effect dan welk fysiek presentje ook. En, omdat je misschien niet precies weet waar jouw medewerkers of relaties van houden, kan de ontvanger van het Wellnesscadeau zelf bepalen wanneer hij of zij komt genieten én waar ‘ie van gaat genieten.

En het Wellnesscadeau heeft heel veel voordelen..

  • De kaart is maar liefst 2 jaar geldig
  • Het bedrag kan zowel in delen als in één keer besteed worden, ongeacht de waarde van de kaart
  • De kaart is ook te verzilveren bij onze zusjes Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg en Thermen Bad Nieuweschans, dus wonen je collega's verspreid door het land? Ook dán zit je goed.
  • Je bestelt ‘m al met een waarde vanaf 10 euro
  • Lastminutecadeau? Kies dan voor de digitale cadeaukaart
  • Inclusief persoonlijk kaartje en gratis inpakservice
  • En dus heel belangrijk; ontspannen medewerkers, zijn gezonde en positieve medewerkers!

(Relatie)geschenk op maat

Die ene collega die altijd zo flexibel is en bij kan springen tijdens personeelstekorten. Of die relatie die net ziek is geweest. De manager met zijn drukke baan. De secretaresse die – naast dat zij alles regelt op het werk - thuis ook alle ballen omhoog houdt. Iedere werknemer of relatie kan wel wat ontspanning gebruiken. En hoe fijn als je dit als werkgever of relatie kunt schenken, in de vorm van een relaxte ervaring!

Heb je een specifiek arrangement in gedachten? Of zou je jouw cadeau graag willen combineren met een van onze items in onze webshop? Of heb je misschien een persoonlijke voorkeur voor de verpakking? Er is heel veel mogelijk en wij denken graag met je mee. 

Droom weg bij duizend-en- een-nacht..

De magische kleuren, geuren en klanken van Marrakech. Overal is iets te zien, te proeven of te beleven; een bijzondere prikkeling voor je zintuigen. Precies dát gevoel gunnen we jou. Hier bij ons.

De betovering van India, je voelt het overal in Thermen Berendonck. En dat is niet vreemd, want alles wat je ziet, beleeft en ervaart is geïnspireerd op de bijzondere Indiase cultuur, haar unieke leefwijze én haar pure ambacht. 

Stap in de authentieke Chaay Ghar sauna, geïnspireerd op de theehuizen in de corridor van de Taj Mahal. Dompel jezelf onder in ons zoutwaterbad, die we bouwden zoals de eeuwenoude Adalaj Stepwell. Ga mee op smaakontdekking in onze restaurants waar je geniet van de echte Indiase keuken. En ervaar unieke oosterse wellness rituelen

Kies jouw geschenk

Ontdek onze webshop

Van de heerlijke beautyproducten van BABOR tot de douchegels en etherische oliën uit onze resorts.

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Maak een keuze.