DE NL

Profiteer nog

dagen
uur
min
sec

Maak kans op een droomreis!

Boek nu je entree vanaf € 17,50 p.p.

Boek nu en maak kans

Magisch genieten.

En maak kans op een reis naar Marrakech

Betoverend Marrakech. Een moderne versie van het sprookje van 1001-nacht. Kom ontspannen bij Thermen Berendonck en je voelt direct wáarom Marrakech onze grote inspiratiebron is.

Kom jij sprookjesachtig genieten bij ons én wil jij kans maken om onze inspiratiebron van héél dichtbij te beleven? Boek dan nu een entree vanaf €17,50 óf een van de onderstaande arrangementen en maak kans op een droomreis naar Marrakech!

Ga jij mee op reis? Dít win je

Is jouw ticket voor een heerlijk dagje ontspannen bij Thermen Berendonck óók direct jouw ticket voor het betoverende Marrakech? Boek nu jouw entree, al vanaf €17,50, of één van onze geselecteerde arrangementen en maak kans op een droomreis naar Marrakech inclusief retourvlucht en verblijf voor twee personen.  

Bekijk hier de volledige voorwaarden

 

Boek & Win

Marrakech ♥ een inspiratiebron

De parel van het zuiden, een oase van rust, waar de muren gedecoreerd zijn met de mooiste mozaïeken, waar je lichaam en geest ontspannen tijdens een Hamamritueel. Magisch mooi, onze elementen in Thermen Berendonck, geïnspireerd op de authentieke bouwwerken uit Marrakech. Bij Thermen Berendonck halen wij onze inspiratie overal ter wereld vandaan én dit geven wij graag aan jou door. Marrakech, maar dan iets dichterbij.

Boek nu een sauna entree voor €17,50 óf boek een van onze geselecteerde arrangementen en ontdek zelf waar wij onze inspiratie vandaan halen. Wánt met jouw ticket maak je kans op een droomreis naar het magische Marrakech.

Ja, ik wil kans maken

Winnen?

Is jouw ticket voor een heerlijk dagje ontspannen bij Thermen Berendonck óók jouw ticket voor het betoverende Marrakech? Wie weet! Het enige wat jij hoeft te doen is reserveren, ontspannen & genieten; wij doen de rest!

Ja, ik doe mee
Rustuimte relax

Maak een keuze.