Oosters geluk, betoverende wellness

Ontdek Thermen Berendonck

Wees lief voor je lichaam en goed voor je geest. We kregen ‘t ingefluisterd tijdens een wondermooie reis door Azië. Die wijsheid namen we mee naar Berendonck. Samen met sprookjesachtige verhalen en betoverende wellness.

Ervaar de magie

Beleef de magische kleuren, geuren en klanken van India, ervaar de vriendelijkheid en zachtheid van Azië. Oh, en droom heerlijk weg in de luxe, wonderlijke wereld van duizend-en-een-nacht. Dit is betoverende wellness, oosters geluk en het goede leven.


Laat je raken door de oosterse levensstijl, laat je verrassen in Thermen Berendonck. Hier draait alles om authentieke sauna rituelen en weldadige wellness belevenissen. Om positieve gedachten en een warme glimlach. Om ontspannen, genieten en bovenal… om jou.

 

Welkom in ons familiebedrijf

Werken bij Thermen Berendonck is werken in een hartverwarmend familiebedrijf. Je collega’s voelen als familie – zo gaan we met elkaar om, zo zijn we er voor elkaar. Maar wist je dat Thermen Berendonck onderdeel is van familiebedrijf Thermen Resorts?

Samen met Thermen BusslooThermen Soesterberg en Thermen Bad Nieuweschans zijn wij Thermen Resorts. Een prachtig en vernieuwend familiebedrijf, opgericht in 2006 door Hans en Ineke Dolman. En wat zo mooi is: onze wellnessfamilie blijft groeien, ook jij bent welkom!

Jij! Lid van onze wellnessfamilie

Als lid van de Thermen Resorts-familie hoor je bij een groep gedreven, gastgerichte én gezellige teamspelers. Mensen die beleving nieuwe betekenis geven, mensen voor wie wellness een way of life is en voor wie gastvrijheid altijd het uitgangspunt is.

We zién onze gasten, we luisteren naar hun wensen en behoeften. We willen onze gasten verwennen, verrassen én hun verwachtingen overtreffen. Als team willen we succesvol zijn en het elke dag weer wat beter doen dan de dag ervoor.

Heb jij ook dat verras-en-verwen-DNA? Dan hoor je bij onze wellnessfamilie!

Groei en ontwikkel met onze Academy

Als bedrijf zijn wij ambitieus en bloeiend – we blijven groeien. Die groei gunnen we al onze medewerkers. Ook jij krijgt de kans om je te ontwikkelen. Dat kan met onze eigen Academy. Met onder meer trainingen en cursussen houd je jezelf en je loopbaan in beweging.

Wil je groeien binnen je eigen werk en afdeling? Wil je doorgroeien naar een andere functie of rol? Met de Thermen Academy ontdek je welke mogelijkheden er zijn om verder te groeien. En natuurlijk hoe je dat kunt aanpakken en doen!

Met onze Academy krijg jij de kans om elke dag het beste uit jezelf te blijven halen. Nu en in de toekomst – jouw toekomst!

Duurzaam werken, bewust verwennen

Wij houden van mensen, van onze directe omgeving en van de wereld. Bovendien zijn we bewust bezig met de toekomst. Daarom zijn duurzaamheid en MVO belangrijke thema’s bij alles wat wij bedenken en doen. We vertellen je graag meer over hoe wij duurzaam werken en bewust verwennen.

Maak een keuze.