Thermen Berendonck Experience

Maak werk van genieten!

Beleef zelf hoe het is om bij Thermen Berendonck te werken én maak kennis met de leukste (werk)omgeving en misschien wel jouw toekomstige collega’s. Dit is jouw kans om meer te weten te komen over ons dynamische bedrijf én om te ontdekken of een baan binnen de wellnesswereld en hospitality iets voor jou is…

Proef, beleef én ervaar de gezellige sfeer van het werken bij Thermen Berendonck en krijg een unieke kijk achter de schermen tijdens de Thermen Berendonck Experience.

Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor de Experience. Houd onze website in de gaten voor de volgende data.

Thermen Berendonck Experience, wat is het?

Leer jezelf (én ons) kennen, volg workshops die jou kennis laten maken met verschillende banen in de wellness en hospitality én ontdek het werk(en) bij Thermen Berendonck. Wij maken werk van genieten, samen mét jou!

Het programma bestaat uit een kijkje achter de schermen en een rondleiding door onze organisatie, uit presentaties van interessante sprekers, het volgen van nuttige, inspirerende en bovenal leuke workshops die jou kennis laten maken met verschillende functies binnen onze organisatie én nog veel meer….

Wij nemen jou mee in de wereld van Thermen Berendonck én in de verschillende job-mogelijkheden. Daarnaast kun je natuurlijk ook al je vragen stellen aan onze medewerkers. Ze vertellen je graag meer!

Voor wie?

Ben jij je aan het oriënteren op een volgende stap? Ben jij op zoek naar een (bij)baan en wil je ontdekken of het werken in de wellness en hospitality iets voor jou is? Of ben je nieuwsgierig naar het werken binnen de wellnesswereld van Thermen Berendonck? Dan is deze Experience helemaal voor jou!

Op een laagdrempelige manier maak je kennis met onze organisatie én met verschillende job-mogelijkheden. Je ontdekt, proeft en beleeft.

Het programma, wat ga je beleven?

Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor de Experience. Houd onze website in de gaten voor de volgende data en geniet dan van o.a.:

  • Verschillende inspirerende workshops als een workshop gastgerichtheid, of het (mee)lopen in de horeca. Je leert je zintuigen prikkelen tijdens een proeverij van ons keukenteam en onze beauty experts en schoonmaaktoppers nemen je mee in hun vak. Altijd al benieuwd geweest naar de techniek achter onze wellness? Onze technische dienst neemt je mee door de machinekamer. Of sta je liever zelf op de voorgrond? Ervaar dan hoe het is om bij ons te werken als saunameester, waarbij je ontdekt wat je allemaal met een handdoek, geuren en warmte kunt doen.

  • Een uniek kijkje achter de schermen inclusief een uitgebreide rondleiding door ons resort.

  • Een Meet&Greet met onze wellnessexperts.

  • Diverse proeverijen, ontspanningsworkshops én een gezellige afsluiting mét een hapje en een drankje. 

Het gezicht achter....

Ook benieuwd hoe het achter de schermen aan toe gaat in onze wellness? Lees het verhaal van Juna, medewerker bediening.

Lees meer

Bekijk onze vacatures

Bekijk meer

Maak een keuze.