De magie van onze keukens

Ervaar en beleef het als onze kok!

De geuren, kleuren en smaken van India, je ontdekt en beleeft het in de keukens van Thermen Berendonck. Eerlijk, puur en vers staan bovenaan de boodschappenlijstjes van onze chefs. En goede smaak, natuurlijk. Alle producten en ingrediënten worden met liefde en aandacht uitgekozen. Alles voor de ultieme ervaring voor onze gasten.

Zie jij jezelf hier al in de keuken staan?

Liefde voor de keuken

Ben jij verliefd op de keuken en heb je een hart voor wellness? Ga jij door het vuur voor de beste gerechten en voor jouw team? Heb jij de touwtjes stevig in handen, zorg jij voor de hoogste kwaliteit en vooral voor de lekkerste smaak? En creëer jij een heerlijke culinaire ervaring voor onze gasten?

In ons keukenteam maken wij de wellnessdag voor onze gasten helemaal compleet. Met een heerlijke culinaire ervaring wordt hun dag pas écht onvergetelijk! Wil jij daar onderdeel van zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou als...

Onze keukens

Een heerlijke lunch, een live cooking diner óf a la carte genieten. Onze gasten én onze collega's hebben de keuze uit twee magische restaurants. Met ieder z'n eigen sfeer en unieke gerechten op de menukaart. Maar bovenal, bedoeld om onze gasten compleet in de watten te leggen met een intense smaaksensatie. 

Kies jij voor ons a la carte restaurant? Of zie jij jezelf wel achter onze live cooking keuken staan mét traditionele Tandoor oven? Waar je samen met je collega's unieke, kleurrijke en authentieke gerechten bereidt. Denk aan curry's, naan en gekruide, malse vis- en vleesgerechten. Betoverende gerechten uit onze keuken en uit het warme hart van India.

Bij ons werken betekent:

  • Werken in een ontspannen omgeving met een sterk team- en familiegevoel
  • Kwaliteit en gastgerichtheid staat altijd bovenaan
  • Je komt te werken in een nieuwe keuken met de modernste apparatuur
  • Vier dagen per week werken behoort tot de mogelijkheden
  • Je team werkt in wisselende shifts, wat betekent dat je niet altijd alleen in de avonduren of weekenden hoeft te werken. 
  • Je werk is goed te combineren met jouw privéleven, studie en/of een andere baan
  • Ook ontvang je leuke extra’s. Zoals korting op onze eigen producten, genieten van onze eigen professionele keuken én je mag gratis naar de sauna
  • Je hebt de kans om jezelf te ontwikkelen, in jouw eigen of een ander vak. Onze eigen Quality Wellnessresorts Academy helpt je hierbij
  • Er komt een moment dat je zelf permanent mag ontspannen, elke dag. Vanaf je 21e bouw je dan ook pensioen bij ons op

Klinkt fijn, toch? 

Ontdek jouw team

Al onze vacatures

Bekijk ze hier...

Benieuwd naar ons verhaal?

Lees meer...

Maak een keuze.