Webshop
floaten genieten

Koop jouw badenkaart extra voordelig tijdens de badenkaartweken!

Met onze badenkaart profiteer je wel heel voordelig van 10, 20 of zelfs 50 momenten van ontspanning in ons resort. Wees er snel bij, want t/m 31 oktober 2022 profiteer je van korting tot wel 59%.

ontdek voordeel
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Sauna cadeaubon

Liefde is …samen naar de sauna

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Weten dat je straks een hele dag samen kunt genieten van onze sauna’s, baden en het heerlijke belevenisprogramma. Wie wil dat nú niet?

Een sauna en wellness cadeaubon koop je al v.a. € 10,-

Wellnesscadeau

Deel jij je liefde voor de sauna met je vriend, vriendin, moeder, zus of beste vriendin? Even alle aandacht voor elkaar én extra liefde voor jezelf. Verras jouw Valentijn dan met een hartverwarmend Valentijnscadeau én geniet samen van heerlijk warme wellness. Pure verwennerij!

Gun het je geliefde om er weer even tussen uit te gaan
♥ Genieten van een magische dag ontspannen in onze sprookjesachtige sauna’s en baden 
♥ Ruim de tijd om jullie datum te plannen, de bon is maar liefst 2 jaar geldig!

Al vanaf € 10,- 

bestel nu

Cadeaubon met waarde

Liever iemand zelf laten kiezen?  Onze cadeaubon met waarde nodigt uit om te genieten. En om tot rust te komen. Met een heerlijke dag ontspanning in onze sauna’s en baden óf met een welverdiende massage of fijn product uit de beautyshop.

Extra fijn? Jij bepaalt zelf de waarde van de cadeaubon (vanaf 10,-), de bon is maar liefst 2 jaar geldig én ook te besteden bij één van onze andere resorts: Thermen Soesterberg, Thermen Bussloo of Thermen Bad Nieuweschans.

ja, ik wil!

Liefde voor jezelf!

Valentijnsdag is óók een dag om jezelf eens (extra) lief te hebben. Doe iets speciaals voor jezelf; geef jezelf een heerlijke douchegel of fijne geur cadeau!

naar onze webshop

Tip, ontdek onze Onam Bloemens

Geniet samen van onze romantische Bloemensauna. Mild, ontspannend en heerlijk geurend.

bekijk

Maak een keuze.