Beleef een warme winter bij Thermen Berendonck

De verstilde natuur, de rust in onze thermen, in de ochtend een laagje rijp op de sauna’s en ’s avonds een extra vuurtje om warm te blijven. Is de winter jouw favoriete seizoen? Het onze ook! Ideaal om in de barre winterkou even te komen opwarmen in onze sauna’s of whirlpools en tot rust te komen in onze sfeervolle thermen.

Het verlangen naar het vakantiegevoel. De zorgeloosheid en het ontsnappen aan de realiteit. Óók in de winter kun je het gevoel krijgen alsof je even op een heerlijke, warme vakantie bent. Beleef de warmte van ver, heerlijk dichtbij bij Thermen Berendonck. In ons resort is de winter op z’n mooist. Hartverwarmende sauna’s, knapperende haardvuurtjes, een sfeervol verlichte saunatuin, heerlijke warme bubbelbaden én een ijskoude, frisse duik in ons dompelbad of het meer van Berendonck.

Wij verrassen en verwarmen je. Met magische wellness en fijne winterarrangementen. Daar word je warm en blij van. Ga voor een winter vol verwenwarmte en doe nieuwe energie op!

Kom genieten in de winter, kies de ontspanning die bij jou past

Magisch winter wonderland

In ons resort ervaar je de puurheid van Azië. Float en geniet in de Adalaj Stepwell, het unieke zoutwaterbad. Ervaar de oosterse rust en kalmte uit Azië in onze sauna's. Waan je op een tropische bestemming tijdens een heerlijke Hamam behandeling én doe gratis mee aan één van de rustgevende rituelen in de Meditatie Sauna. Waar je ook voor kiest, je gaat sowieso genieten van een heerlijke ontspannen en zomers dagje sauna. Een ultiem vakantiegevoel, dichtbij huis. En het fijne is? We hebben het allemaal in ‘huis’ en jij hoeft er helemaal niets voor te doen. O ja, genieten... dat vragen we aan jou!

Beleef een hartverwarmende winter

Dit jaar wordt jouw winter extra fijn en zacht. Geniet van de mooie taferelen van de winter in het misschien wel besneeuwde Thermen Berendonck. Terwijl het buiten guur en koud is, zit jij lekker binnen bij een houtgestookte saunakachel te genieten van de warmtedeken die om je lichaam valt. Fijn, ontspannen én ook nog eens goed voor je gezondheid. Een dagje sauna zorgt niet alleen voor rust en ontspanning, maar ook voor meer energie en een verhoogde weerstand.

Júíst in de winter is de sauna zo fijn en zo goed voor je. Voel de tintelende frisheid van onze baden, zie de ijskristallen vanuit de Panoramasauna, neem (als je durft)  een ijskoude duik en ga winterzwemmen in het meer van Berendonck. Geniet van hartverwarmende verhalen en opgietingen in onze sauna’s.

Winter, de tijd van stilte

Stilte en ruimte. Het past heel goed bij de winter, want dat is bij uitstek hét seizoen waarin veel dingen in de natuur én waarin je zelf tot rust kunt komen. Maak de koude dagen heerlijk warm met wereldse wellness en saunarituelen uit heel de wereld. Want júist in dit koude seizoen is wat extra warmte heel goed voor je.

Kom tot rust en ontspan…. Drijf op het zoute water van de Adalaj Stepwell , beleef de oosterse rust en puurheid van Azië. Vergeet de tijd. Ga languit liggen op de heerlijke relaxbedden in onze rustruimte of droom weg op de verwarmde ligbanken in onze Meditatie sauna. Een moment met jezelf. Bij Thermen Berendonck draait het om rust én om jou. Laat je omarmen door oosterse sferen en omhelzen door stilte.

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau!

Ontdek meer

100% duurzaam!

Thermen Berendonck is het meest duurzame en innovatieve wellnessresort van Europa.

lees verder

Maak een keuze.