Webshop
Cadeaubox Samen Genieten Thermen Soesterberg

NIEUW: Samen Genieten Box!

Een prachtige cadeaubox, inclusief twee sauna-entreebonnen én Babor ampullensets, verpakt in een luxe cadeaubox voor slechts 59,-.

Lees meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Baden arrangement
Entree voucher?
Ik heb een voucher

Het Saltarium

Ontdek de zuiverende kracht van namak kee hava, oftewel zoute lucht. Het Saltarium/ De Namak sauna is vriendelijk voor je huid en verzachtend voor je luchtwegen. Een pure ervaring die je lucht en ruimte geeft. Ruimte om te ademen én te genieten.

Temperatuur 60-65 ºC
Voordelen Verzachtend voor longen en luchtwegen
Bijzonder Verlichtend bij astma,bronchiale en dermatologische klachten
Saltarium

Een goede start

Deze sauna in warme, natuurlijke tinten is naast een pure ook een milde ervaring. Met temperaturen van 60 tot 65 graden is dit een goede start van jouw saunadag in Thermen Berendonck. Het geheim van de milde weldaad zit hem in het zogeheten Gradierwerk, een houten stelling van sleedoorntakken.

Over het gradierwerk kabbelt helder zout water. Dit verdampt door de warmte. Ultrafijne zoutkristallen komen vrij en verspreiden zich door de sauna. Ze landen op je huid en je ademt ze in. Het effect? Helend, verzachtend en verlichtend.

Astma of huidklachten?

Heb je astma, bronchiale of dermatologische klachten? Gun jezelf dan één of meerdere saunagangen in het Saltarium. Inademen en uitademen, het is ’t enige dat je hier hoeft te doen. En genieten natuurlijk, dat ook.

Saltarium geheel

Samen Genieten

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Twee sauna entreebonnen voor slechts 59,-. Verpakt in een luxe cadeauverpakking.

Bekijk meer

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

lees meer

Maak een keuze.