Webshop
thermenfanspopup v4

Meld je aan voor ons Thermenfans-programma!

Meer aanbiedingen, meer voordelen. Doe mee, meld je aan voor ons Thermenfans-programma én profiteer direct van het 'fan' zijn! Nu met een speciale welkomstactie van maar liefst 20% korting op een entree...

MELD JE AAN
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Pitta sauna

Een wellness ervaring op z’n puurst. De Pitta sauna is een authentieke Finse belevenis. Onze oersauna, zo noemen we hem ook wel.

Temperatuur 90 - 100°
Voordelen Droge, zachte warmte. Een gezondheidsboost!
Bijzonder Een aangename oorspronkelijke sauna-ervaring
Wellness op z'n puurst

Wellness op z'n puurst

De Pitta sauna is een authentieke Finse belevenis. Onze oersauna, zo noemen we hem ook wel. Houtgestookt, hoge temperaturen van 90 tot 100 graden en een droge, zachte én gezonde warmte. Welkom bij de oorsprong.

De Pitta sauna werd oorspronkelijk half onder de grond - de aarde - gebouwd, vandaar de naam. Ook onze sauna ligt half verzonken, en dat geeft je een geborgen, prettig gevoel. Door de diepe ligging houdt de sauna zijn warmte extra goed vast. En ook dat voel je.

Deze Finse oersauna past met zijn weldadige warmte perfect binnen onze oosterse sferen. De kracht van dit oorspronkelijke saunaritueel doet je goed. Een intense en diep zuiverende ervaring. Je spieren, gewrichten en je huid zullen je dankbaar zijn.

Al onze sauna's

Weldadige belevenissen, betoverende verrassingen

Bekijk ze hier

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees verder

Maak een keuze.