DUURZAAMHEID
TBE Bediening Juna 1 cropped v2

Ontdekken of het werken bij Thermen Berendonck wat voor jou is?

Beleef zelf hoe het is om bij Thermen Berendonck te werken én maak kennis met de leukste (werk)omgeving en misschien wel jouw toekomstige collega’s tijdens onze Experience Day op dinsdagavond 11 april.

MELD JE AAN
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Pitta sauna

Een wellness ervaring op z’n puurst. De Pitta sauna is een authentieke Finse belevenis. Onze oersauna, zo noemen we hem ook wel.

Temperatuur 90 - 100°
Voordelen Droge, zachte warmte. Een gezondheidsboost!
Bijzonder Een aangename oorspronkelijke sauna-ervaring
Wellness op z'n puurst

Wellness op z'n puurst

De Pitta sauna is een authentieke Finse belevenis. Onze oersauna, zo noemen we hem ook wel. Houtgestookt, hoge temperaturen van 90 tot 100 graden en een droge, zachte én gezonde warmte. Welkom bij de oorsprong.

De Pitta sauna werd oorspronkelijk half onder de grond - de aarde - gebouwd, vandaar de naam. Ook onze sauna ligt half verzonken, en dat geeft je een geborgen, prettig gevoel. Door de diepe ligging houdt de sauna zijn warmte extra goed vast. En ook dat voel je.

Deze Finse oersauna past met zijn weldadige warmte perfect binnen onze oosterse sferen. De kracht van dit oorspronkelijke saunaritueel doet je goed. Een intense en diep zuiverende ervaring. Je spieren, gewrichten en je huid zullen je dankbaar zijn.

Al onze sauna's

Weldadige belevenissen, betoverende verrassingen

Bekijk ze hier

100% duurzaam!

Thermen Berendonck is het meest duurzame en innovatieve wellnessresort van Europa.

Lees verder

Maak een keuze.