DE NL

Opgietingen

Verwarmend én verrassend; een echte belevenis.

Iedere dag verzorgen onze saunameesters verwarmende én verrassende opgietingen. Weldadige belevingen die jouw bezoek aan Thermen Berendonck helemaal compleet maken.

Traditionele Opgietsauna

Opgieting, aufguss of löyly

De opgieting, ookwel bekend als Aufguss of Löyly, is een sensationele belevenis. Een echte must voor iedere saunaliefhebber. De opgietingen worden verzorgd door onze saunameesters, die stuk voor stuk tot de top van Nederland behoren. 

Dagelijks staan verschillende opgietingen op ons belevenisprogramma; 

  • Relax opgieting
  • Intense opgieting
  • Thema of showopgieting 

Traditionele opgietingen

Goodmorning en Goodnight opgieting
Dit zijn ontspannende en rustgevende opgietingen met bijpassende muziek. Heerlijk om je saunadag mee te beginnen of af te sluiten!

Relax opgieting
De relax opgieting is qua temperatuur een milde opgieting. Perfect om te ontspannen!

Intense opgieting
Tijdens deze opgieting laat de saunameester je een nog intensere hitte ervaren dan tijdens de overige opgietingen. De intense opgieting wordt aangeraden aan onze ervaren saunagasten.

Een opgieting in de Thermen is een geweldige ervaring. Met een handdoek verspreidt de saunameester warme lucht en geurende etherische oliën door de sauna. Door de vochtige lucht ga je sterk transpireren waardoor je lichaam en huid worden gereinigd. Je voelt je heerlijk tijdens en vooral ná een opgieting!

Maak je dag compleet

Boek een fijne massage

Naar onze behandelingen

Eet je met ons mee?

Boek een heerlijke lunch of diner

Onze restaurants

Maak een keuze.