Webshop
Divali festival Thermen Berendonck

Divali; het feest van duizend-en-één lichtjes

In het weekend van 6 en 7 november maken we ons resort nóg sfeervoller, magischer én warmer. Met een feest van duizend-en-één lichtjes: het Divali feest

Ben jij erbij?

bekijk
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Whirlpoolbaden

De energie van bruisend water

Water is pure energie. Dat voel en ervaar je nog sterker in onze whirlpools. Zes hebben we er voor je. Drie binnen, drie buiten. Daar kun je bubbelen in het zonnetje en met een berkenbos op de achtergrond… Dat is optimaal genieten.
Elke whirlpool is een feest voor de zintuigen. De massagejets en het warme water masseren je gehele lichaam. Dit heeft een positieve invloed op je stemming, op gewrichten en spieren en op de bloedsomloop. Je voelt je herboren.

Entspannen im Whirlpool

De energie van bruisend water

Water is pure energie. Dat voel en ervaar je nog sterker in onze whirlpools. We hebben er maar liefst zes. Je vindt ze zowel binnen als buiten. Bubbelen onder het dak van ons oosterse paleis of juist lekker in het zonnetje of ’s avonds onder de sterren. Dit is maximaal genieten.

Elke whirlpool is een feest voor je zintuigen. De massagejets en het warme water masseren je hele lichaam. Dit heeft een positief effect op je spieren, gewrichten en op de bloedsomloop. Natuurlijk heeft een paar minuten - of zolang als je maar wilt… - ook een positieve invloed op je stemming. Je voelt je happy en herboren!

Whirlpool bad: de energie van bruisend water

Hoe werkt een whirlpool bad?

In tegenstelling tot een bubbelbad, dat alleen lucht het bad in pompt, werkt een whirlpool bad door het water in het bad aan te zuigen. De pomp spuit het water via zogeheten inspuiters terug het bad in. Door lucht aan de waterstralen toe te voegen voelen deze sterker aan, waardoor je van een intense massage geniet. Het enige dat je hoeft te doen is in het bad gaan zitten. Dit is jouw moment van ultieme ontspanning. 

Wat is het effect van een whirlpool bad?

Elke whirlpool is een feest voor de zintuigen. De massagejets en het warme water masseren je gehele lichaam. Dit heeft een positieve invloed op je stemming en geeft je nieuwe energie. Het borrelende water helpt je spieren te ontspannen en gewrichten te ontlasten. De combinatie van warmte, water en massage neemt stress weg. Spanning maakt plaats voor ontspanning. De massage door het water stimuleert je bloedsomloop en stofwisseling, versterkt je weerstand en helpt het bindweefsel verstevigen. Voor een optimale regeneratie van je lichaam.

Neem plaats in een van onze whirlpool baden en voel je herboren.

Sauna cadeaubon

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht

Bekijk meer

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

lees meer

Maak een keuze.