Webshop
TBE Bediening Juna 1 cropped v2

Werken bij Thermen Berendonck

Onze wellness, jouw werkplek. Werken bij Thermen Berendonck heeft zo z'n voordelen. Bekijk snel onze vacatures!

Ontdek meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Betoverende wellness

Veilig en zorgeloos ontspannen

Geniet van onze Pitta sauna, van de wonderlijke Duizend-en-een nacht-sauna, van het prachtige uitzicht in onze Meditatiesauna, de nieuwe menukaart in onze restaurants en nog véél meer… Alles vraagt aandacht, jij verdient het nu. Wanneer kom jij weer genieten van een dagje magisch genieten?

Ontdek een andere wereld, dicht bij huis

Een wereld aan warmte, weldaad en diepe ontspanning. Thermen Berendonck is geopend, voor jou. Omdat het mag, maar vooral omdat het goed is voor jou. Sterker nog, je hebt het nodig. En verdiend…

Geniet van magische wellness. Ga voor de zuivere kracht van zout in ons Saltarium, de Indiase droom in de Chaay Ghar sauna of een koninklijk avontuur in onze House of Maharadja sauna.

Extra fijn; wij zorgen voor een veilig én zorgeloos bezoek voor jou, waarbij de 1,5 meter altijd gewaarborgd blijft. Ook laten we minder gasten toe, waardoor jij als gast nóg meer rust en ruimte hebt om te ontspannen.


Reserveer direct

Goed én gezond voor jou!

In alles waar we niet aan toe komen, komen we vooral niet toe aan onszelf. Hoogste tijd om even aan jezelf te denken. En aan je gezondheid. Want onze sauna’s zijn naast heerlijk ontspannend óók nog eens zuiverend en helend. Wil je juist nú je weerstand verhogen, je immuunsysteem versterken en ontspannen op een veilige plek? Gun jezelf dan één of meerdere saunagangen. Het zal je goed doen, dat beloven we je.

Want wist je bijvoorbeeld dat…

✓ Wanneer je regelmatig de sauna bezoekt, je minder vatbaar bent voor ziektes en (griep)virussen.

✓ Uit meerdere wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat het COVID-19 virus in activiteit afneemt bij een temperatuur tussen de 40-60 graden.

✓ Een dagje sauna voor zo’n ontspannen gevoel zorgt, dat je het gevoel hebt een week op vakantie te zijn geweest.

✓ De lichaamseigen stof ‘Serotonine’ toeneemt in het bloed tijdens een dagje sauna. Deze stof zorgt dat je je vrolijk, gelukkig én relaxt voelt.

Lees alle gezondheidsvoordelen

Fijn om te weten:

Je begrijpt dat we achter de schermen hard aan de slag zijn gegaan om jou als gast, maar ook onze medewerkers, een veilige plek te kunnen bieden. Daarom zal je verblijf bij ons op dit moment iets anders verlopen dan je van ons gewend bent. Maar, met inachtneming van de regels, maken we er samen een veilig én ontspannen verblijf van!

  • We zijn helemaal volgens de RIVM richtlijnen voorbereid op jouw komst. Eén van de maatregelen is dat wij een maximum aantal gasten per dag hanteren. Daarom is het verplicht om je entree bij ons te reserveren. 

  • Onze restaurants en terrassen zijn geopend voor een heerlijk verfrissend drankje, lekkere lunch of uitgebreid diner.

  • Iedere woensdag is het bij ons badkledingdag. Op deze dag is het verplicht om badkleding te dragen, terwijl het op andere dagen juist niet is toegestaan.

Bekijk onze maatregelen

Onze maatregelen

Benieuwd hoe jouw dagje sauna er in deze tijd uit ziet en weten waar je rekening mee moet houden? Lees het hier.

Onze maatregelen

Geef ontspanning cadeau

Het mooiste cadeau in deze tijd. Gun diegene die jij liefhebt óók wat meer ontspanning. En tijd voor zichzelf.

Onze cadeaubon

Maak een keuze.