Reserveer direct
Baden entree
Heb je een voucher?
Voucher inwisselen
DE NL

Hoera, onze baden zijn weer geopend!

Drijf én droom vanaf 1 juni weer héérlijk weg.

Ga mee op reis naar de magie van Azië, de betovering van India. Want, goed nieuws! Luxe, rust, ruimte en ontspanning wachten vanaf 1 juni weer op jou in sprookjesachtig Thermen Berendonck.

Waan je in een andere wereld in ons zoutwaterbad, maak je hoofd leeg tijdens een meditatie of een heerlijke beautybehandeling én kom helemaal tot rust op onze ruime ligweide. Klinkt als een fijne mini-vakantie in eigen land, toch?

Beleef magische wellness, óók nu onze sauna’s nog even gesloten blijven!

We kunnen weer genieten..

Even een andere omgeving. Even weg van huis. Laat je meenemen in de oosterse wellnesswereld van Thermen Berendonck, ervaar de energie van onze baden en bronnen en beleef wonderlijke rust én ruimte op onze ligweide en in onze tuinen. Dit is betoverend genieten, oosters geluk én het goede leven.

Ons resort is vanaf 1 juni - in aangepaste vorm én met de nodige maatregelen en veiligheids- en hygiënevoorschriften-  weer geopend. Ontdek al onze binnen- en buitenbaden, zoals onze authentieke Indiase stepwell in het zoutwaterbad. De pure en zuivere kracht van water maakt je blij en gezond. Droom weg tijdens een gezichtsbehandeling, massage of tijdens een meditatie. Ga op intense smaakontdekking in ons restaurant of neem een drankje op onze ligweide.

Gun jezelf deze reis, wij geven je nu (extra) de ruimte!

Reserveer nu

Goed om te weten:

  • Al onze sauna’s en stoombaden zijn helaas nog steeds gesloten. Jouw (wellness)moment zit dus nu 100% in onze weldadige baden en onze relaxte ligweide én behandelingen. Daarnaast zijn onze restaurants óok geopend. Laat je juist nú met extra aandacht, rust en ruimte door ons verwennen. Dubbel zo fijn in deze tijd!

  • We zijn helemaal volgens de RIVM richtlijnen voorbereid op jouw komst. Eén van de maatregelen is dat wij- vanwege veiligheidsredenen- een maximum aantal gasten per dag hanteren. Daarom is het verplicht om op voorhand je entree bij ons te reserveren. Je reserveert een tijdslot voor je aankomst en vertrek, en binnen deze tijd kun je heerlijk genieten van onze mogelijkheden.

  • Iedere woensdag is het badkledingdag in ons resort. Op deze dag is het verplicht om badkleding te dragen, terwijl het op andere dagen juist niet is toegestaan. Voel je je meer op gemak in badkleding? Kom dan op woensdag bij ons genieten!

Bekijk onze maatregelen

Veelgestelde vragen

Bekijk veelgestelde vragen

Onze baden

Ontdek onze baden

Maak een keuze.