Webshop
Cadeaubox Samen Genieten Thermen Soesterberg

NIEUW: Samen Genieten Box!

Een prachtige cadeaubox, inclusief twee sauna-entreebonnen én Babor ampullensets, verpakt in een luxe cadeaubox voor slechts 59,-.

Lees meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Baden arrangement
Entree voucher?
Ik heb een voucher

Hoera, onze baden zijn weer geopend.

Voel je fit en vitaal!

Het mag én het kan weer. Je bent weer welkom om te genieten van de wonderlijke rust en ruimte op onze ligweide en in onze ruime saunatuin. Oók kun je lekker sportief zijn en weer baantjes zwemmen in onze heerlijke (buiten)baden. Wat is er nu fijner dan in de buitenlucht werken aan je fitheid en vitaliteit?

En, wil je even helemaal wegdromen en volledig genieten? Verwen jezelf dan met een behandeling óf met een lekkere lunch of diner op ons terras.

Een reis van ontspannen naar genieten. En weer terug. Beleef magische wellness, óók nu onze sauna’s nog even gesloten moeten blijven.


Geniet van onze (buiten)baden

Verwarmend, verkoelend, bubbelend en puur... Geniet van baantjes zwemmen in ons fijne buitenbad, stap binnen in onze Adalaj Stepwell. Ontspan én geniet...in de zon, met een drankje op de ligweide of aan de Swim-up bar, óf tijdens een uitgebreide lunch op ons terras. Laat al je zorgen achter, je hebt er alle ruimte voor in ons resort!

Ons resort is weer deels geopend. Natuurlijk met de nodige maatregelen en veiligheids- en hygiënevoorschriften. Hoewel onze saunafaciliteiten nog even gesloten blijven, kun je bij ons weer genieten van onze baden, van een weldadige beautybehandeling, van één-op-één ontspanningsessies én van de heerlijkste gerechten. Uiteraard met een verfrissend drankje erbij, op het terras óf aan onze unieke Swim-up bar!

Entree reserveren
Adalaj Stepwell

Goed om te weten:

  • Al onze sauna’s en stoombaden zijn helaas nog steeds gesloten. Jouw (wellness)moment zit dus nu 100% in onze (buiten)baden, ons (h)eerlijke wellnessfood - met daarbij een verfrissend drankje aan de Swim-up bar of op het terras, onze relaxte en zonnige ligweide én in onze speciale één-op-één ontspanningssessies. 

  • We zijn helemaal volgens de RIVM richtlijnen voorbereid op jouw komst. Eén van de maatregelen is dat wij- vanwege veiligheidsredenen- een maximum aantal gasten per dag hanteren.
    Daarom is het verplicht om op voorhand je entree bij ons te reserveren. Hiermee reserveren wij alle aandacht, rust én ruimte voor jou!

  • Iedere dinsdag en woensdag is het badkledingdag in ons resort. Op deze dag is het verplicht om badkleding te dragen, terwijl het op andere dagen juist niet is toegestaan. Voel je je meer op je gemak in badkleding? Kom dan op deze dagen bij ons genieten!

Arrangementen

Veelgestelde vragen

bekijk

Onze baden

bekijk

Maak een keuze.