DUURZAAMHEID
TBE Bediening Juna 1 cropped v2

Ontdekken of het werken bij Thermen Berendonck wat voor jou is?

Beleef zelf hoe het is om bij Thermen Berendonck te werken én maak kennis met de leukste (werk)omgeving en misschien wel jouw toekomstige collega’s tijdens onze Experience Day op dinsdagavond 11 april.

MELD JE AAN
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Zet je moeder in het zonnetje deze Moederdag

26 April 2022

Ben jij op zoek naar een cadeau om je (schoon)moeder, oma, stiefmoeder of vriendin blij te maken deze Moederdag? Verras haar met een Wellnesscadeau! Deze cadeaubon nodigt uit om te genieten én om tot rust te komen. Geef een heerlijke dag complete ontspanning in onze weldadige sauna’s en baden. Of een welverdiende gezichtsbehandeling of massage die haar even helemaal laat wegdromen…

Op 8 mei is het Moederdag, hét moment om die ene speciale vrouw in je leven in het zonnetje te zetten. Vaak is het een behoorlijke uitdaging om iets te vinden wat je haar dit jaar weer kunt geven. Maar met het hartverwarmende Wellnesscadeau maak je iedereen blij én ontspannen, en ontspanning kunnen moeders altijd wel gebruiken! Met de cadeaubon (met waarde vanaf €10) zit je daarom altijd goed. Kies voor een online cadeaubon, die je direct als PDF in je mailbox ontvangt óf ga voor een fysieke bon, die met track & trace op je deurmat (of die van de ontvanger) valt.

Bestel jouw Wellnesscadeau

Maak een keuze.