Voor de liefste...

21 Januari 2022

Valentijnsdag staat voor de deur! Van oudsher een dag om je geliefde (anoniem) in het zonnetje te zetten, de oorsprong van Valentijnsdag stamt namelijk al uit de 14e eeuw. De dag heeft als doel je partner, geheime liefde of een vriend(in) te laten weten dat hij of zij belangrijk voor je is. Maar hoe pak je dat aan?

Je kent het wel: een cadeau bedenken is vaak lastiger dan je denkt, waardoor je snel terug valt op de alom bekende cadeaus. Wil je dit jaar niet aankomen met een standaard bloemetje of een doosje chocolade? Wij helpen je!

Er is geen mooier Valentijnscadeau dan een Wellnesscadeau
Één ding is zeker, een romantisch cadeau vinden is helemaal niet zo moeilijk! Met een Wellnesscadeau zit je namelijk altijd goed. Met dit cadeau geef je ontspanning, nieuwe energie en quality time in één. Samen genieten in onze bijzondere Chaay Ghar sauna, even helemaal offline en met alleen oog voor elkaar. Ook is het Wellnesscadeau heel geschikt voor iemand die toe is aan wat self-love! Er is geen leukere Valentijns verrassing dan een heerlijke wellnessbeleving in het vooruitzicht.

Extra uitpakken? Kies de luxe cadeaubox
Wil je écht uitpakken en net iets extra’s doen deze Valentijnsdag? Dan hebben we een tip; ga voor de Wellnesscadeaubox, met fijne extra’s. Deze box bestaat uit de cadeaubon met waarde naar keuze, luxe gezichtsverzorging van het bekende beautymerk BABOR (t.w.v. €19,95) én een persoonlijke edelsteen met haar eigen unieke werking. Je voegt de luxe box toe voor maar €4,95!

Een cadeau met extra betekenis
Je hebt deze keuze uit de Rozenkwarts, Bergkristal of Amethist, samen ook wel de Gouden Driehoek genoemd. Deze edelstenen spelen een belangrijke rol om de energie van onze thermen in balans te houden en deze positiviteit geven we graag aan jou en jouw geliefden door. Kies de steen die de ontvanger op dat moment nodig heeft. Is hij of zij toe aan meer balans? Kies dan voor de Bergkristal. Wil je deze speciale persoon meer (eigen) liefde geven? Dan is de Rozenkwarts perfect. Gun je de ontvanger juist meer rust? Dan is de Amethist de juiste match. Om je cadeau een Valentijnsdag touch te geven is het mogelijk om een persoonlijke boodschap door te geven, welke als handgeschreven briefje aan de box wordt toegevoegd. Jij kiest, wij verpakken en verzenden je cadeaubox met zorg en liefde zodat jij je geliefde kunt verrassen!

Eindeloze mogelijkheden
Een cadeau met betekenis geven hoeft niet duur te zijn, je hebt al een Wellnesscadeau vanaf €10. De mogelijkheden van het Wellnesscadeau zijn daarentegen eindeloos. Zo is de bon in te wisselen voor een dagje ultiem ontspannen in onze wellness, eventueel gecombineerd met een heerlijke (duo) massage, gezichtsbehandeling of een hamamritueel. Ook kan de waarde gebruikt worden voor een culinaire beleving in een van onze restaurants; even écht genieten van tijd samen onder het genot van heerlijk eten en drinken. Zelfs een heerlijke hotelovernachting behoort tot de mogelijkheden bij Thermen Bussloo of Thermen Bad Nieuweschans! Zo kunnen jullie je bezoek aan de thermen nog even verlengen. Het bijkomende voordeel; de ontvanger kan zelf kiezen wanneer en waar hij of zij komt genieten. De bon is twee jaar geldig én ook te verzilveren bij onze zusjes Thermen Bussloo, Thermen Bad Nieuweschans, Thermen Soesterberg en Retreats.

Last minute Valentijnscadeau?
Op de valreep nog op zoek naar een cadeau? Geen paniek! Naast de fysieke cadeaubon (die met track & trace op je deurmat valt) en de luxe cadeaubox hebben we de mogelijkheid tot een online variant. Deze ontvang je direct in je mailbox! Ook een uitkomst voor wanneer je niet bij elkaar kunt zijn tijdens Valentijn.  

  • Al verkrijgbaar vanaf €10.-
  • In te wisselen bij Hotel Thermen Bussloo, Thermen Berendonck, Hotel Thermen Bad Nieuweschans en Thermen Soesterberg.
  • 2 jaar geldig
  • Eindeloze mogelijkheden: van dagentree tot overnachting en van massage tot Retreats
  • Verkrijgbaar met luxe cadeaubox voor extra touch
  • Ook verkrijgbaar als PDF, snel in je mailbox!

Een cadeaubon voor een dagje wellness is altijd een goed idee – voor hem én voor haar! Bestel jouw Valentijnscadeau hier.

Maak een keuze.