Veilig naar de sauna, dat regelen we samen!

Ilona Rave 22 Juni 2020

Ontspannen in de sauna. Doen! Want juist nu is het belangrijk om te werken aan je weerstand. En met alle voorzorgmaatregelen is een saunabezoek ook gewoon veilig. Hoe dit precies in z’n werk gaat? En welke maatregelen getroffen worden? Wij vertellen je er meer over!

1,5 meter

Net als in de supermarkt en op het werk, geldt ook in de sauna: houd 1,5 meter afstand. Daarvoor is alle ruimte in onze faciliteiten, zowel binnen als buiten.

Hygiëne

In coronatijd maken wij onze sauna’s nóg vaker schoon. Besmettingsgevoelige punten reinigen we continu. Voor jou als gast is het verplicht om bij binnenkomst je handen te reinigen met desinfectiegel. Was ook tijdens je bezoek regelmatig je handen. Het liefst 20 seconden per keer.

Reserveren

We laten nu minder gasten toe. Zo kunnen wij alle maatregelen goed uitvoeren en waarborgen wij jouw veiligheid. Reserveren voor je saunabezoek is daarom verplicht – dit kan voor maximaal 2 personen. Houd je ook aan de afgesproken aankomst- en vertrektijd.


Gezondheid

Belangrijk: ben je verkouden, heb jij of een huisgenoot griepklachten? Dan vragen we je thuis te blijven. Ben je 24 uur klachtenvrij? Dan ben je natuurlijk weer welkom!

Aanwijzingen

We doen er alles aan om jou veilig te laten genieten van onze sauna’s. Onze medewerkers geven de nodige aanwijzingen en met bordjes wijzen we de juiste weg.

Meer weten of heb je een vraag?
Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen en antwoorden.

Kom jij binnenkort veilig naar de sauna en wil je onbezorgd genieten?
Dát regelen we samen! Boek hier direct jouw verblijf ná 1 juli.Maak een keuze.