Thermen Berendonck wint brons bij uitreiking BlootKompas! Award 2021

Ilona Rave 14 April 2021

Zaterdag 10 april werd Thermen Berendonck derde bij de BlootKompas! Awards 2021 in de categorie ‘Beste sauna van het jaar’. De uitreiking van de BlootKompas! Awards was dit jaar digitaal te volgen via de website van het platform en via sociale media. De award werd online aan ons uitgereikt door acteur en tv-presentator Koert-Jan de Bruijn.

De BlootKompas! Awards zijn uitgereikt op basis van reviews van gasten op het platform www.blootkompas.nl, de locatiezoeker en reviewsite voor blootlocaties wereldwijd. Met een gemiddelde waardering van een 8,6 op basis van alle reviews eindigde Thermen Berendonck op de derde plaats.


Tweede keer op rij


Thermen Berendonck opende op 1 mei 2019 haar deuren voor publiek. In het jaar 2020 won ons resort de eerste plek in de BlootKompas! Awards. Oók dit jaar zijn wij dus in de prijzen gevallen, met een derde plek. Het winnen van deze award is een mooi compliment en fantastische waardering van onze gasten voor onze sauna’s en voor de ontspanning die wij -normaal gesproken - dagelijks bieden. Zeker in zo’n hectisch jaar waarin wij onze deuren moesten sluiten, zijn wij extra trots op het winnen van deze prijs. En, uiteraard zullen we volgend jaar weer voor een bekroning met een eerste plek gaan!


Vijf categorieën


Naast de categorie ‘Beste sauna van het jaar’ werden er ook awards uitgereikt in de categorieën ‘Beste camping van het jaar’, ‘Beste accommodatie van het jaar’, ‘Beste verenigingsterrein van het jaar’ en ‘Beste naaktstrand van het jaar’.


BlootKompas!


BlootKompas! is een initiatief van NFN Open & Bloot, de belangenbehartiger voor ruim 2 miljoen naaktrecreanten in Nederland. BlootKompas! helpt iedere maand ruim 40.000 gebruikers bij hun zoektocht naar een vakantie – of een dagje uit. De BlootKompas! Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde blootlocaties in de wereld. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf, maakt de accommodatiehouder kans op een award.

Wil jij ook graag jouw ervaring delen over Thermen Berendonck?

Laat dan óók een review achter!

 

Maak een keuze.