Thermen Berendonck wint BlootKompas! Award 2020

Ilona Rave 16 Januari 2020

Het jaar 2020 begint goed voor Thermen Berendonck. Bij de eerste editie van de BlootKompas! Awards is Thermen Berendonck de overduidelijke winnaar geworden en verkozen tot ‘Beste sauna van het jaar 2020’. Op 15 januari namen wij de bijzondere prijs in ontvangst tijdens de jaarlijkse Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht.

De BlootKompas! Awards zijn uitgereikt op basis van reviews van gasten op het platform www.blootkompas.nl, de locatiezoeker en reviewsite voor blootlocaties wereldwijd. Met een gemiddelde waardering van een 9,0 op basis van alle reviews kwam Thermen Berendonck als beste uit de bus.


Onze eerste award!

Thermen Berendonck opende op 1 mei 2019 haar deuren voor publiek en het winnen van deze award is een mooi compliment en fantastische waardering van onze gasten voor onze sauna’s en voor de ontspanning die wij dagelijks bieden.

Image not found

 

Drie categorieën

Naast de categorie ‘Beste sauna van het jaar’ werden er ook awards uitgereikt in de categorieën ‘Beste camping van het jaar’ en ‘Beste accommodatie van het jaar’. Hier wonnen de Franse camping Le Clos Barrat en de Spaanse accommodatie Lavinia Naturist Resort.


BlootKompas! Awards

BlootKompas! is een initiatief van NFN Open & Bloot, de belangenbehartiger voor ruim 2 miljoen naaktrecreanten in Nederland. BlootKompas! helpt iedere maand ruim 40.000 gebruikers bij hun zoektocht naar een vakantie – of een dagje uit. De BlootKompas! Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde blootlocaties in de wereld. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf, maakt de accommodatiehouder kans op een award.

Wil jij ook graag jouw ervaring delen over Thermen Berendonck?
Laat dan óók een review achter!

 

Maak een keuze.