Webshop
floaten genieten

Koop jouw badenkaart extra voordelig tijdens de badenkaartweken!

Met onze badenkaart profiteer je wel heel voordelig van 10, 20 of zelfs 50 momenten van ontspanning in ons resort. Wees er snel bij, want t/m 31 oktober 2022 profiteer je van korting tot wel 59%.

ontdek voordeel
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Thermen Berendonck is weer volledig geopend!

Ilona Rave 25 Januari 2022


Een warm welkom terug. Al onze faciliteiten zijn weer geopend en dat betekent dat je weer kunt genieten van onze weldadige sauna’s en baden, kunt smullen van onze nieuwe menukaart én tot rust kan komen tijdens een massage of verzorgende gezichtsbehandeling. Alle wellness weer open, voor jou!

Geniet weer van onze magische wellness. Ontdek een andere wereld, dicht bij huis. Het is tijd om even aan jezelf te denken. Het kan én het mag. En sterker nog; je hebt het nodig en verdiend.

Alle aandacht voor jou!

In ons resort staat alles in het teken van rust en ontspanning, in een veilige omgeving. We laten nu minder gasten toe, waardoor jij als gast nóg meer rust en ruimte hebt om te ontspannen. Onze deuren zijn weer open, met alle aandacht voor jou!

>> Bekijk onze maatregelen

Goed én gezond

In alles waar we niet aan toe komen, komen we vooral niet toe aan onszelf. Hoogste tijd om even aan jezelf te denken. En aan je gezondheid. Want wist je dat wanneer je regelmatig de sauna bezoekt, je minder vatbaar bent voor ziektes en (griep)virussen? En dat de lichaamseigen stof ‘Serotonine’ (een stof dat zorgt dat je je vrolijk voelt) toeneemt in het bloed tijdens een dagje sauna? Onze sauna’s zijn naast heerlijk ontspannend dus ook nog eens zuiverend, helend én super gezond voor je!

Waar wacht je nog op? Boek jouw dagje ontspanning of arrangement en kom heerlijk gezond genieten!

Maak een keuze.