Webshop
thermenfanspopup v4

Meld je aan voor ons Thermenfans-programma!

Meer aanbiedingen, meer voordelen. Doe mee, meld je aan voor ons Thermenfans-programma én profiteer direct van het 'fan' zijn! Nu met een speciale welkomstactie van maar liefst 20% korting op een entree...

MELD JE AAN
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Saunameesters Thermen Berendonck vallen in de prijzen tijdens NK Aufguss

Ilona Rave 5 Juli 2021

Dit jaar werd voor de vijfde keer het Nederlands Kampioenschap Aufguss georganiseerd. Nadat het evenement vorig jaar geannuleerd moest worden vanwege coronamaatregelen, was dit jaar Thermen Berendonck gastheer tijdens de finales van de beste Nederlandse Aufguss singles en teams.

Het evenement was een groot succes, zeker voor onze kersverse Nederlands Team Kampioenen Sigrid van Rijswijk en Rianne van der Mierden. In ‘eigen huis’ werden de saunameesters van Thermen Berendonck Nederlands kampioen in de Team categorie. Met hun showopgieting ‘Reflections’ namen ze de jury helemaal mee in hun verhaal.

Nóg meer succes voor Thermen Berendonck in de Single categorie. Daar werd Joes Hermsen tweede, achter Nederlands kampioen Rob Keijzer (oud wereldkampioen). Rene Duits en Marieke Dolman (Thermen Soesterberg) completeren de top 4. Zij vertegenwoordigen ons land dan ook op het Aufguss WK dat in september in Polen plaatsvindt (Palac Saturna).

Algemeen directeur Fabian Dolman: “Ik ben enorm trots op onze geweldige medewerkers die als deelnemer hebben laten zien welke kwaliteiten we in huis hebben. Ze zijn de terechte winnaars van dit mooie evenement.”

Benieuwd geworden naar de winnende shows? De winnende saunameesters laten hun shows óók de komende maanden vaak zien in het Sauna Theater van Thermen Berendonck.

Maak een keuze.