DUURZAAMHEID
TBE Bediening Juna 1 cropped v2

Ontdekken of het werken bij Thermen Berendonck wat voor jou is?

Beleef zelf hoe het is om bij Thermen Berendonck te werken én maak kennis met de leukste (werk)omgeving en misschien wel jouw toekomstige collega’s tijdens onze Experience Day op dinsdagavond 10 oktober.

MELD JE AAN
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Ontspanning bij je thuis

Ilona Rave 31 Maart 2021

Een stressvrij leven voor iedereen. Dat is onze missie. Dat doen wij door positieve energie door te geven aan onze medewerkers, onze gasten en de omgeving om ons heen.

Het Coronavirus heeft inmiddels al een jaar invloed op ons leven; verplicht thuiswerken, negatieve emoties, minder sociale contacten, minder beweging en gevoelens van onrust. Dit terwijl het in deze tijd júist enorm belangrijk is om te ontspannen, tot rust te komen en wat meer op je gezondheid te letten.

In maart 2020 introduceerden wij het platform ’Ontspanning bij je thuis’ en op dit moment wordt ons platform steeds verder uitgebouwd. Dit doen wij met alle kennis en inzet van onze medewerkers van ons resort, maar ook met externe partners die willen aanhaken en vanuit hun expertise kunnen bijdragen aan ontspanning, rust en balans in de brede zin. ‘We gaan voor nationale ontspanning en wellness, juist nu het zo nodig is,’ vertelt Fabian Dolman directeur van Familiebedrijf Quality Wellnessresorts.

Op ons platform www.ontspanningbijjethuis.nl vind je wekelijks nieuwe praktische tips, video’s met oefeningen, meditaties, inspirerende blogs, heerlijke en gezonde recepten en meer… Om jou met de nodige ontspanning en positieve energie te verrassen. Op de momenten dat het nodig is.

Maak een keuze.