Webshop
thermenfanspopup v4

Meld je aan voor ons Thermenfans-programma!

Meer aanbiedingen, meer voordelen. Doe mee, meld je aan voor ons Thermenfans-programma én profiteer direct van het 'fan' zijn! Nu met een speciale welkomstactie van maar liefst 20% korting op een entree...

MELD JE AAN
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Ons beautycentrum is weer geopend!

14 Januari 2022

Goed nieuws! Nu de coronamaatregelen enigszins versoepeld zijn betekent dit dat je weer bij ons terecht kunt voor een heerlijke beautybehandeling. Even een moment voor jezelf, even ontsnappen aan de drukte van alledag, weg van alle prikkels én nieuwe positieve energie opdoen: het kan weer in ons rustgevende beautycentrum!

Geef je lichaam de aandacht die het verdient, met een heerlijke ontspannende massage, een effectieve gezichtsbehandeling óf met een verwenmoment voor je handen. Goed voor jezelf zorgen en écht de tijd voor jezelf nemen is júíst nu zo belangrijk. Een bezoek aan ons beautycentrum is dan ook een cadeautje voor jezelf. Er echt even helemaal tussenuit en je door onze experts laten verwennen. Wij maken gebruik van de producten van BABOR en die zijn een feestje voor je huid. En we beloven je: na afloop voel je je als herboren.

Boek je beautybehandeling hier. Zien we je snel?

Maak een keuze.