Ons zusje Thermen Bussloo wint Zoover award voor Beste Hotel van Nederland

Default Admin 28 Januari 2019

Met een gemiddelde beoordeling van een 9,1 wint Hotel Thermen Bussloo de Zoover award voor Beste Hotel van Nederland 2018. Meer dan 1000 gasten hebben het afgelopen jaar voor het hotel een review achtergelaten op de bekende beoordelingswebsite. Op 10 januari 2019 mocht Hotel Thermen Bussloo de bijzondere prijs in ontvangst nemen van Zoover tijdens de jaarlijkse vakantiebeurs in de jaarbeurs Utrecht.

Hotel Thermen Bussloo (4 sterren +) is onderdeel van Wellnessresort Thermen Bussloo en is gelegen in een prachtig natuurgebied op de Veluwe aan het meer van Bussloo (vlakbij Apeldoorn). Het hotel biedt 64 royale kamers en 8 luxe suites in een oriëntaalse ambiance, voorzien van alle gemakken en met een prachtig uitzicht over de natuur. De wellness- en beautyfaciliteiten van Thermen Bussloo zijn via de unieke belevenistunnel bereikbaar en voor hotelgasten toegankelijk voor een paar dagen ultiem ontspannen.

Hotel Thermen Bussloo mag zich met alle comfort tot een van de meest exclusieve wellnesshotels rekenen. “Dit is natuurlijk een geweldige prijs! Het beste hotel van Nederland word je niet zomaar. Ons streven is een 9+ beleving voor onze gast. Gasten komen naar ons voor rust en ontspanning en daarbij hoort comfort van de hoogste klasse. Alles tot in de puntjes verzorgd, met energie en persoonlijke aandacht. Want dat willen we onze gasten geven en meegeven, met passie en vanuit ons hart. Zodat onze gasten net een klein beetje anders vertrekken dan dat ze zijn gekomen. Daar geloven wij in” Aldus Fabian Dolman, directeur van familiebedrijf Quality Wellnessresorts.

Hotel Thermen Bussloo heeft sinds een paar jaar een Green Key Gold keurmerk. Wat inhoudt dat zij maatschappelijk en verantwoord ondernemen. Waarbij ze rekening houden met de belasting voor natuur en milieu en het welzijn van mensen binnen en buiten de organisatie.

We blijven er als familiebedrijf alles aan doen om het milieu te sparen, zonder dat onze gasten uiteraard inleveren op comfort en kwaliteit. We willen de wereld graag een stukje mooier maken. Deze Zoover Award is een kroon op ons werk en wat wij voor ogen hebben samen met onze medewerkers. Daar zijn we trots op!”
Fabian Dolman - Directeur familiebedrijf Quality Wellnessresorts

Maak een keuze.