DUURZAAMHEID
TBE Bediening Juna 1 cropped v2

Ontdekken of het werken bij Thermen Berendonck wat voor jou is?

Beleef zelf hoe het is om bij Thermen Berendonck te werken én maak kennis met de leukste (werk)omgeving en misschien wel jouw toekomstige collega’s tijdens onze Experience Day op dinsdagavond 11 april.

MELD JE AAN
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Hoera, onze baden zijn weer geopend vanaf 1 juni

Iris Ververgaert 25 Mei 2020

Thermen Berendonck is vanaf 1 juni - in aangepaste vorm én met de nodige maatregelen en veiligheids- en hygiënevoorschriften-  weer voor jullie geopend. Ontdek al onze heerlijke binnen- en buitenbaden, zoals het authentieke Indiase zoutwaterbad. De pure en zuivere kracht van water maakt je blij en gezond. Droom weg tijdens een gezichtsbehandeling, massage óf tijdens een meditatie of yogasessie in de saunatuin. Ga op intense smaakontdekking in ons restaurant of neem een drankje op onze ruime en zonnige ligweide.

Gun het jezelf, wij geven je nu (extra) de ruimte!

  

Veilig een dagje ontspannen op 1,5 meter afstand

Benieuwd hoe jouw dagje ontspanning er straks uitziet bij ons? Bekijk dan de video hieronder. 

 

Goed om te weten:

Al onze sauna’s en stoombaden zijn helaas nog steeds gesloten. Jouw (wellness)moment zit dus nu 100% in onze weldadige baden en onze relaxte ligweide én behandelingen. Daarnaast zijn onze restaurants óok geopend. Laat je juist nú met extra aandacht, rust en ruimte door ons verwennen. Dubbel zo fijn in deze tijd!

We zijn helemaal volgens de RIVM richtlijnen voorbereid op jouw komst. Eén van de maatregelen is dat wij- vanwege veiligheidsredenen- een maximum aantal gasten per dag hanteren. Daarom is het verplicht om op voorhand je entree bij ons te reserveren. Je reserveert een tijdslot voor je aankomst en vertrek, en binnen deze tijd kun je heerlijk genieten van onze mogelijkheden.

Iedere woensdag is het badkledingdag in ons resort. Op deze dag is het verplicht om badkleding te dragen, terwijl het op andere dagen juist niet is toegestaan. Voel je je meer op gemak in badkleding? Kom dan op woensdag bij ons genieten

...Zien we je snel? 

Maak een keuze.