DUURZAAMHEID
TBE Bediening Juna 1 cropped v2

Ontdekken of het werken bij Thermen Berendonck wat voor jou is?

Beleef zelf hoe het is om bij Thermen Berendonck te werken én maak kennis met de leukste (werk)omgeving en misschien wel jouw toekomstige collega’s tijdens onze Experience Day op dinsdagavond 11 april.

MELD JE AAN
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Familiebedrijf Quality Wellnessresorts neemt Fontana Resort Bad Nieuweschans over

Test David 12 Maart 2019

Familiebedrijf Quality Wellnessresorts, eigenaar van Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg en Thermen Berendonck (open 1 mei 2019), neemt kuuroord Fontana Resort Bad Nieuweschans in Groningen over. 

“Deze maand is het precies 12,5 jaar geleden dat mijn ouders wellnessresort Thermen Bussloo, vlakbij Apeldoorn, openden,” vertelt directeur Fabian Dolman. “Het begon allemaal met de droom om in Bussloo Nederlands mooiste wellnessresort te openen. In 2017 kregen we de kans om Thermen Soesterberg over te nemen en op 1 mei openen we Thermen Berendonck in Wijchen."

Een familiebedrijf dat staat voor continuïteit, innovatie, passie, ondernemerschap en spiritualiteit.
Fabian Dolman - Directeur familiebedrijf Quality Wellnessresorts

“Fontana Resort Bad Nieuweschans heeft alle ingrediënten voor een Quality Wellnessresort en past in vele opzichten bij ons familiebedrijf”, aldus Dolman. Het resort beslaat zo’n 14 hectare grond en heeft een natuurlijk ligging. Het kuuroord, dat in 1985 opende, trekt bezoekers uit heel Nederland en Duitsland vanwege haar thermale water. De baden zijn gevuld met (geneeskrachtig) mineraalwater dat afkomstig is uit een meer dan 600 meter diepe eigen bron. Gasten komen er om te kuren en verblijven over het algemeen meerdere dagen en nachten in het resort.

De naam van het resort zullen we op korte termijn aanpassen in lijn met onze andere resorts, Thermen Bad Nieuweschans.

Maak een keuze.