Ben jij een echte sauna fan? Kom dan naar het speciale Aufguss WM Wild Card Event op 24 en 25 augustus

Default Admin 13 Augustus 2019

Het grootste sauna-event ter wereld vindt dit jaar plaats bij Thermen Berendonck; het Wereldkampioenschap Opgieten ofwel Aufguss Weltmeisterschaft (WM) 2019.
Van 16 tot en met 22 september strijden de bijna 100 beste saunameesters van de wereld om de wereldtitel.
Je kan alvast komen voorproeven op 24 en 25 augustus, lees snel verder!  

Voor het Aufguss WM hebben in bijna 20 verschillende landen nationale voorrondes plaatsgevonden. Ook in Nederland waar op 21 en 22 juni het Nederlands Kampioenschap werd gehouden in Thermen Soesterberg.  De uitslag? In de categorie singles won Laura van Thermen Bussloo en werd Dylan van Thermen Berendonck tweede. Bij de teams ging de eerste plaats naar Dylan, Veronica en Vincent van Thermen Bussloo en de tweede plaats naar Linda en Sue van Thermen Bussloo.

Extra Wild Cards voor saunameesters van Quality Wellnessresorts

Omdat Thermen Berendonck dit jaar de locatie is waar het Aufuss WM wordt georganiseerd, mogen we als gastlocatie 1 extra team en 1 extra single show inzenden voor het Auguss WM. Wie dat gaan worden? Dat bepaalt een zestallige jury (met internationale juryleden) op zaterdag 24 en zondag 25 augustus tijdens een speciaal WM Wild Card Aufguss Event. Op deze twee dagen strijden de beste saunameesters van Quality Wellnessresorts, tien singles en twee teams, om de Aufguss WM Wild Card - Single en Aufguss WM Wild Card - Team.

Kom jij alvast voorproeven voor het WM?

Hier wil je als echte sauna liefhebber natuurlijk bij zijn! Dat kan tijdens het speciale WM Aufguss Wild Card evenement, waar de deelnemers hun showopgietingen verzorgen. Deze vinden plaats in het Sauna Theater, zowel op zaterdag als zondag om 11.00, 12.00 en 13.00 uur en om 15.00, 16.00 en 17.00 uur. Als bezoeker van Thermen Berendonck op deze dagen kun je deze opgietingen gratis bijwonen (op basis van beschikbaarheid). De shows van de deelnemers worden beoordeeld volgens de WM richtlijnen, de uitslag wordt op zondag 25 augustus rond 18.30 uur bekend gemaakt. Dan weten we wie er alsnog mee mag strijden om de felbegeerde wereldtitel tijdens het Aufguss WM! 

Aufguss WM

Van 16 tot 22 september vindt het Aufguss WM plaats. Op maandag is de opening en vindt de loting plaats. Hierin wordt duidelijk op welke dagen en tijden de singles en teams gaan strijden tijdens de voorrondes op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Vrijdag avond wordt de uitslag van de voorrondes bekend gemaakt en wordt duidelijk wie er op zaterdag in de finale strijden. Op zaterdagavond worden de winnaars bekend gemaakt, op zondag voeren de winnaars (top 3 van singles en teams) nog 1 keer hun show op. Kortom een week boordevol aufguss met maar liefst 16 internationale showopgietingen van wereldniveau per dag!   

Maak een keuze.