Webshop
thermenfanspopup v4

Meld je aan voor ons Thermenfans-programma!

Meer aanbiedingen, meer voordelen. Doe mee, meld je aan voor ons Thermenfans-programma én profiteer direct van het 'fan' zijn! Nu met een speciale welkomstactie van maar liefst 20% korting op een entree...

MELD JE AAN
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

11 & 12 februari | Opgietweekend met (Roemeense) saunameesters

Ilona Rave 20 Januari 2023

Ervaar de magische wellness van het Sauna Theater. Neem plaats, geniet van verrassende opgietingen en hartverwarmende verhalen. Tijdens het opgietweekend van 11 en 12 februari in Thermen Berendonck brengen de beste saunameesters hun opgietingen en verhalen tot leven, ze prikkelen jouw zintuigen op elk niveau! Ervaar fantastische shows van onze eigen opgiettoppers én geniet ook vooral van onze Roemeense gasten met hun opgietshows van wereldniveau!

’s Werelds beste saunameesters, verrassende thema’s en natuurlijk: pure verwennerij! De agenda voor 2023 is weer gevuld met fijne, spectaculaire opgietweekenden. Elk met bijzondere gasten en/of thema’s. In het weekend van 11 en 12 februari verwelkomen we Carmen, Andreea, Serban en Hogea Alexandru uit Roemenië. Samen met onze eigen opgiettoppers zullen zij jou verrassen met hartverwarmende opgietshows. Ben je nieuwsgierig? Zorg dan dat jij er bij bent!

De lampen denken, de muziek gaat aan… Samen met andere opgietfans neem je plaats op de houten banken van ons Sauna Theater. Boek jij het opgietweekend arrangement en geniet je de hele dag van opgietingen in ons Sauna Theater? Reserveer snel jouw plekje!

Reserveer jouw arrangement voor het opgietweekend

Maak een keuze.